Torsdag - shopping

Jag har the time of my life, och jag vill stanna här för alltid! <3


Har varit inne i själva Stockholm (vi bor ju i Märsta) och shoppat, och mötte upp Gina på plattan så att hon kunde guida oss runt. Tack som fan säger jag bara, för annars hade vi väll fortfarande irrat runt där borta.
Och hon hade den snygga Bill-hooden på sig oxå! Den dära svart/vita med stjärnan! Jag var avundsjuk.
Köpte en svart kofta på Gina Tricot, och en vit stickad mössa på Åhlens :) Försökte demonstrera för Tilda och Gina att jag såg ut som ett cancerbarn i sånna dära stora pösiga mössor, men jag lyckades inget vidare.
Fikade på Waynes Coffee också. jag och Tilda åt blåbärs och hallonpaj med Chai Latte - som förövrigt är SVINGOTT, ny favorit här! - och Gina tog plättar som såg jättegoda ut med grädde, hallon, blåbär och massa sånt.

Sen började det dock regna, så den lilla volym som jag en gång hade i håret försvann på 0,2 sekunder och vi såg ut som dränkta katter allihopa. Det var då vi sökte skydd på Åhlens!

Nu har vi köpt två stycken Cookie Dough som vi kan ha idag och på lördag. På lördag ska vi träffa min moster också, och gå på nåt museeum och vara kulturella och så. Sen skulle vi äta någonstans efteråt också :)

Har hackat grannens internet igen, så nu ska vi se Sex and the city (eller Sex and die city, som matilda skrev när hon blev lite för påverkad av tyskan) och sen Sweeney Todd.
Fast vi glömde bort glassen, så den är typ smält nu. Höhö.

Förresten så är standardfrasen när vi kommer in i vårat rum
Matilda: Shiiit, någon har trashat vårat rum!
Ida: Nej Tilda, det är bara vi som har glömt att städa.

Jag älskar Matilda, Jag älskar Stockholm, och jag kommer att gråta när jag ska hem :( 

I've got another confession to make | | 2 kommentarer |

STOCKHOLM!

NU ÄR JAG I STOCKHOLM!
Sitter här i matildas farmor och farfars (jag kommer inte ihåg vad dom heter, så jag kallar dom farmor och farfar) rum och ockuperar deras dator medans Matilda och Agnes typ sitter och gör nåt xD
Hahah åååh jag hatar verkligen att flyga! satt där och var livrädd för att största, med värsta surtanten bredvid mig.
Hahahha och åran engelskalärare åkte på samma plan som mig x) Fast när jag kom till Arlanda så hade Tilda inte kommit fram till stockholm än för deras tåg var försenat, så jag satt där helt ensam och övergiven på en stenbänk i typ en timma innan dom kom. Fast då när dom kom till Arlanda så hittade dom inte mig, för vi var helt vilse allihopa xD

Men sen kom dom i alla fall, och det blev kramkalas :D sen far vi till deras farmor och farfar då, och åt middag och sånt. Sen tog jag och tilda en tur runt i Märsta för att  införskaffa livsnödvändiga saker såsom powerking, chips och vaniljhjärtan :D och jag har jättesvårt för att skriva på det här tangentbordet, så ni får leva med typ stavfel och att jag glömmer bort stora bokstäver och sånt. Barasånivet. Men vi kommer typ inte in på internet på tildas dator,  så vi hackade grannens x)
You go girl! 

Imorgon ska vi shoppa med Gina (Carin heter hon då, men vi har döpt om henne) och jag har myycket pengar att spendera!
I've got another confession to make | | En kommentar |

Flyga flygplan

Om några minuter sticker jag iväg till flygplatsen... jag hoppar runt som en idiot och har klättrat på väggarna sedan klockan åtta i morse. Inte blev det så mycket sömn heller.
Nu gäller det bara att komma ihåg dom fyra P:na.
Pass
Pengar
P-piller
Piljetten
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp