Vansinnesfärd och solbränna

Holla at my girls (and boys?)


Beachen igen idag med Jossan och familjen. Försökte jobba lite mer på brännan och lite färg fick jag nog allt. Alla går runt och säger att jag är brunare än någonsin, men själv märker jag inte någon skillnad. Däremot kan jag stoltsera med att detta är det första året någonsin som jag är brunare än Anna! Härligt!

Igår drog jag och Jossan ut med Emil och Simon och hade lite kul. Satt först och var sociala i friggen ett tag men sen när det blev för varmt där inne cyklade Jossan och Emil lugnt till Gropen medans jag befann mig mitt uppe i en dödsfärd på Simons cykelstyre mot samma mål. Efter som jag fortfarande har senaste gången jag försökte mig på det färdsättet  - och det slutade med att jag flög rakt över styret in i en grushög modell större - i färskt minne så kan jag utan att övderdriva det minsta säga att jag fruktade för mitt liv när vi susade i 190 km/h (kändes det som) nerför Lerbäcksvägen.
Sen var vi där i kanske 10 min tills myggen började ta kött-tuggor från oss, och sen cyklade vi runt på Lerbäcken (jag befann mig då utom skada på Jossans pakethållare - tack gode gud för det) ett tag tills jag var tvungen att gå in.

Imorgon blir det Luleå kalaset med Jossan och Emma, och som alltid ser jag fram emot att det händer lite roliga grejer här.. vilket är väldigt sällan, snudd på aldrig.
Först Rix FM festivalen, och sen skulle vi se Skaburbian Collective och åka karuseller tills vi spyr. (Virvelvinden och Breakdance är favorittippade) Charmigt.
Ska köpa biljetter tills fredag och lördag också, men det känns som om jag kommer att tappa bort dom om jag köper dom för tidigt, så då väntar jag hellre tills fredag eller nåt sånt.

Puss och Kram
Ida

I've got another confession to make | | Kommentera |

When I grow up I wanna be famous, I wanna be a starHahah skojbild där då x)


Hejsvejs
Båtväder idag, så vi packade ihop grejjorna och simmade (nä jag skojja bara) till klubbviken där vi åt lunch. Surprise surprise, hamburgare! Känns verkligen som om jag borde dra ner på fettismaten nu.. inte för att jag bryr mig egentligen, men det är lite ångestframkallande. Seriöst, nu får jag ta tag i den är skiten.... UT OCH SPRING NU! ....eller kanske lite senare.. eller.. nån dag.

Idag kommer Anna hem från Satter med bussen, fast jag kan inte påstå att jag har saknat henne.  Det har varit så lugnt och skönt här hemma utan att ha henne skrikande efter sig, och så får jag ju obegränsat med datortid också eftersom att hon inte kan sitta och limma på den när hin är tre timmar här ifrån.

Känns som om jag har rätt lite att skriva om just nu..

Fast jag kan ju lägga till att jag saknar Matilda nåt fruktansvärt just nu.. kollade igenom alla våra bilder och fick värsta tixet under ögat. :(

Sen kommer Jossan hit och så kanske vi går ut ett tag... OCH JUST DET! Jag ska fixa en bild på mina nya kläder ju!

Ha det bäst så länge
P & K
Ida

"Guten nacht, prinzesschen"

Hallåj allihopa.
Inget båtväder idag, så jag och mamma stack och shoppade istället. Testade lite skor, och hittade ett par på Din sko som jag nog ska och plocka upp senare vid tillfälle. På Lindex köpte jag min efterlängtade rutiga kjol, och på H&M blev det en ögonfransböjare, 1 vitt linne med tryck & en vit T-shirt.

Pappa for till banken och skulle hämta ut min lön, så nu ligger den tydligen på något konto som bara HAN har tillgång till, och jag måste BE honom att ta ut pengar när jag behöver. Sa dom inte nyss att det var MINA pengar och att jag skulle få göra vad jag ville med dom?

Sen måste jag nog fara till mormor och morfar och ragga lite pengar till Luleå kalaset.. känns lite tomt i börsen nu med min totala förmögenhet på 18 spänn i enkronor. Mamma och pappa lovade att betala själva biljetterna, men sen är det ju tivoli och en massa kul också som jag i det nuvarande läget inte har råd med.

Snart kommer Jossan över, och vi ska tjocka i oss varma bananer med choklad och glass och ha det trevligt.
Förresten känner jag att det har blivit en hel del tjockande på sistone, och jag borde nog följa med pappa till gymmet lite oftare om jag nu inte ska spräcka sömmarna i kjolen.

Dagens playlist
Will you be there-Michael Jackson
Say goodbye-Chris Brown
Song for a friend-Jason Mraz
Faith-George Michael


Dagens youtube-drog
Bills private party in Geneve - hur mycket har jag inte garvat åt den här? Beat it forever!
"Guten nacht, prinzesschen" - Bill gör rösten i Arthur und die Minimoys, och i slutet när han säger godnatt så smälter jag till en liten pöl. Supersött<3 (PS: Rösten till prinsessan där görs ju faktiskt av Nena också, ifall ni inte visste) Och jag har det faktiskt som ljudklipp! Tack vare Matilda!<33


P & K
Ida
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp