Ångest

Jag vet inte riktigt hur det gick på tentan igår. Min magkänsla säger att jag klarade den och när jag räknade ihop poängen så borde jag få ihop tillräckligt, men han rättade så himla strängt sist så jag blir nervös ändå. Visserligen räknade jag väldigt väldigt strängt när jag räknade själv också, men ja... vi får väl se. Jag hoppas verkligen att det gick bra.
 
För nu har jag ju bokföringstenta på lördag och jag känner på mig att den inte alls kommer att gå bra. Jag har två dagar på mig att lära mig allt, och det kommer inte att gå. Det kommer inte. Men jag ska göra mitt allra bästa för annars kommer jag bara hata mig själv för att jag inte försökte.
 
Igår somnade vi halv nio på kvällen och sov typ 14 timmar. Haha shit. Men ingen av oss hade sovit särskilt bra innan så det behövdes väl. Nu kom vi i alla fall upp i hyfsad god tid, så vi tog en promenad och gick och köpte frukost som vi åt utomhus i det fina vädret. Sommaren är inte slut riktigt än i alla fall! Fast i Luleå skulle det vara 16 grader så jag får packa tjocktröjan ;)
 
 
I've got another confession to make | | Kommentera |

Inspiration

På onsdag flyger jag hem till Luleå, på torsdag är Josefines begravning och senare på torsdag kväll flyger jag hem till Göteborg igen. Efter som att jag inte vet när jag ska till Luleå nästa gång och min utväxt börjar bli lite väl stor, så jag passade på att boka tid hos favoritfrisören Jessica på onsdag, som håller till i samma lokal som Björkskatans vårdcentral.
 
Det är dags för lite förnyelse, hösten kommer ju nu, så jag är riktigt sugen på ljusbrunt hår med guldiga och honungsfärgade slingor. Lite kolafärgat. Man verkar alltid vilja bli lite mörkare till hösten, varför är det så?

 
I've got another confession to make, Skönhet | | Kommentera |

Håller alla tummar jag kan

Jag har sovit ca två timmar inatt, men känner mig ganska säker. Ber till alla Gudar som finns om att jag har tur med frågorna också för jag behöver verkligen det här.
 
Det spökar i huvudet så mycket, för sist var jag heeeeeeeelt säker på att jag hade klarat det med god marginal och det kändes jättebra efteråt, men sen när resultatet kom så stod det ändå Underkänt och jag blev så himla himla besviken. Så nu kommer jag ju inte våga tro att det gått bra även om det gjort det, och ha ångest i tre veckor tills resultaten kommen. Ska plugga så gott jag kan till revisionstentan på lördag också, fan att jag ska vara så dålig på siffror!
 
BAAAH Vill bara spola fram till nästa vecka
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp