Tur att man är gangstahHar dragit på mig syrrans jeans och stått framför spegeln och lekt med kameran. Man hade ju nästan kunnat tro att jag är fjortis..
Vilken tur då att jag råkar vara gangsta direkt ifrån Lerbäcks ghettot.

Snart blir det Idol och Desperate Houswives, och sen tidigt i säng så att jag orkar upp imorgon och duscha innan vi sticker iväg till gymnasiet.
Nu ska jag sitta och låta mig uppslukas av Johan Palms söthet ett tag tillsammans med en kopp te med ohälsosamma mängder socker i. Myspys.


Ida the fjåårtis
Bill gjorde mig sällskap upp i hörnet 8D


I've got another confession to make | | Kommentera |

Kom och hjälp mig flyga, låna mig dina vingarFörsta lektionen idag var Hemkunskap, och våran MVG-grupp gjorde en jättegod och jättestor Pizza. Det är vad jag kallar en riktig frukost höhö.
Och när jag kom hem så råkade jag hitta syrrans sprillans nya jeans på strykbrädan, så jag kunde ju inte låta bli att prova! Lite snygga var dom också, men riktigt stora! Men då kom jag på att jag kan sno dom av henne och ha som sånna dära baggy jeans, för dom satt helt löst och pösigt på höfterna och så :)

Imorgon ska vi med skolan till Gymnasiebyn och kolla igenom alla program och besöka alla skolorna och sånt, och vi börjar 08.15 och slutar halv 5. Inte motiverat alls! Och sen ska jag ägna hela kvällen åt att plugga till engelskaprovet på torsdag.

Och ikväll är det äntligen Desperate Houswives igen! Gissa om jag ska sitta bänkad? Gissa om jag har längtat? Svar Ja! Och Idol också! Wiiie x)
I've got another confession to make | | Kommentera |

You can turn out the sun, but i'm still gonna shineEn måndag är alltid en måndag, men ändå är det enligt mig lättaste dagen på hela skolveckan.
Vi hade So provet också, och som vanligt fick vi alldeles för lite tid.. eller ja, jag tycker det i alla fall! Fick stressa sönder på dom sista frågorna (som råkade vara dom som gav VG och MVG) så det blev typ inga bra svar, och sista frågan hann jag inte svara på alls. Så nu är det bara att bita sig i tårna och hoppas att det inte gick helt åt skogen.
Vi fick tillbaka läsförståelseprovet i svenska också, och jag hade bara ett enda ynka litet poäng ifrån mvg! Ååååh vad surt sånt är! Vill bara slå någon!

Sen hade jag sjukt ont i huvudet också och typ sov mig igenom sista lektionen, och sen äntligen fick man fara hem och käka något och bara slappa vid TVn. Myspys.
Ska se om jag kan gräva fram några cheeseballs eller lite chips sen och sitta och läsa ett tag. Hahah vad nördigt det lät 8-D
Och så kanske jag borde träna lite på franska Passé Composé till imorgon.. Hmm hmm.. Franska grammatik är inte the shit, och speciellt inte med prov nästa tisdag! O_O

Tar och bjuder på en ego pic också.

You can turn out the sun, but i'm still gonna shine. </3


I've got another confession to make | | En kommentar |
Upp