Update fanparty del 2

Sammanfattning av uppdateringar från THF fram till nu, framställt av cupcake @ thf
Nu måste jag dock gå och se GossipGirl, så jag får väll läsa ikapp på THF imorgon då :(

18.50 - TH Dvdn visas på en storbildskärm, DEN NYA DVDN!!!
18.45 - signeringen är i entren till baren i ett rött rum, Tom har på sig
sexiga kläder (haha) hur ska man tolka det då.
18.40 - Italienska fans frågade en av vakterna vad som skulle hända
när signeringen var slut, och vakten svarade att han inte fick berätta . .
suprise, kanske.
18.30 - Signeringen kommer hålla på ett tag nu framöver
18.25 - Fansen bjuds på Red Bull :'D Haha
18.21 - Killarna kommer senare att ha ett framträdande!!!, vet ej hur
många låtar det blir . .
18.20 - Signering pågår förfullt!
18.17 - weeeho! TH i sikte! fansen kan se dem just nu!
18.15 - Tyska fanklubben hade fel, och fans utan biljetter kommer inte
att släppas in, så endast 300st kommer att vara på fanpartyt.
18.05 - 4st av våra kära svenskar är inne!
18.00 - Massa skrik inne i H (kan man förvänta sig annat) De flesta fansen
är inne nu.
17.55 - Ett rykte säger att det redan finns paparazzibilder på killarna
från inne i Hünherposten, inga bilder har sett ännu dock . .
17.50 - Rörigt , säkerhetsvakterna skriker åt folk på tyska . . och ja
alla förstår inte tyska.
17.40 - Väldigt ordentliga biljettkontroller efter att vissa fans försökt
komma in med falska biljetter :/ I biljettkontroll i "ytterdörren" och
sedan ytterligare en till . .
17.32 - Bill har på sig svarta kläder
17.30 - Fortfarande massor som inte kommit in ännu, Bill har en ny frisyr(?)
det ryktas om att han har kortare hår än förut!
17.15 - Extremt dåligt organiserat vid insläppet, ingen riktig kö, och det
går segt . .
Folk ifrån Tyska fanklubben säger att folk utan biljetter har släppt in då
endast 300 av biljettvinnarna kunde komma på fanpartyt.
ca 16-17.00 - Fight mellan tyska och franska fans, kaos utanför H
ca 15.00 - Ungefär 200 fans är utanför H just nu.
I've got another confession to make | | Kommentera |

Updt fanparty

Sitter och häckar på THF för att få info om Fanpartyt. Insläppet började 17.00, och det verkar rätt kaosartat. Hela natten hade fans stått utanför deras hus och försökt ta sig in, och det har varit översvämmat med polis. Det är 500 biljetter som är utdelade, men minst lika många där som är utan biljetter och försöker ta sig in ändå, och som har gett sig fan på att lyckas - med våld om det så krävs. Jättehemskt att det ska bli så. Det är tre eller fyra pers från THF som skickar sms och uppdaterar oss, och folk från den amerikanske fansiten som oxå smsar. Tydligen är det massa röda lampor, och stället ser ut som en porrklubb. Tom's idé kanske?
Hela kvällen kommer troligtvis gå åt köande, då man först ska bli insläppt, och sedan köa till signering. 500 pers liksom. Lär ju ta ett tag. Fast sen skulle det ju bli något uppträdande också :-) Enligt ryktena så får även alla gästerna ett exemplar av Caught on camera dvdn, som då antagligen blir signerade. Åwh jag vill också! Men blir ändå så upprörd över att fansen beter sig så illa. Varför skulle dom vilja anordna något sånt här igen om det bara blir kaos? Om dom måste ta till så mycket poliser och vaktstyrkor? Och att fansen inte ens kan hålla sig borta från deras hus? Så jävla respektlöst. Att dom ska behöva ringa polisen för att få bort fansen från deras privata egendom? Usch. Det går för långt.

Nu hade i alla fall signeringen börjat, och folk har börjat få autografer.. uppdateringar kommer varje minut på THF, och sidorna i forumet bara ökar. Hahah dom hade tydligen fått redbull också.. tyspiskt TH tycker jag! xD åh vad jag hade velat vara där!
Fast det har gått en och en halv timme sedan insläppet började nu, och inte ens hälften är inne än. Lär ta 1-2 timmar till innan alla har skeppats vidare till festlokalen med all musik och fått autografer. Sen blir väll uppträdandet. Iiiih, tänk om dom spelar en av deras nya låtar, och dessa fans blir dom första som för höra? Neeej, det vore ju taskigt..

Nej nu måste jag slita mig.. annars kommer jag sitta här och skriva uppdateringar hela kvällen. Nöjer mig med att sammanfatta: Jag är glad över att TH tar sig tid att göra något sånt här för sina fans och liksom umgås med dom, men är otroligt besviken över att vissa fans inte kan behärska sig. Hur som helst så kommer det säkert att bli en toppenkväll.

Update:
Allt verkar gå rätt lugnt, kön rör sig sakta eller inte alls, och det är bra stämmning mellan fansen. Man får fota sig med killarna också! :D Kul att allt har lugnat ner sig lite nu :)

Update:
Caught on Camera visas på en big screen TV! Officiella releasen är egentligen 8 december.. men aja. Lyllos!
I've got another confession to make | | Kommentera |

Sk8terboy

Satt hela dagen och kollade Life of Ryan maraton på MTV. Blev helt fast och kunde inte slita mig från tvn. Lite patetisk är man allt. Sen kunde jag ju inte sluta störa mig på att varje gång han snackar mellan klippen så låter det så otroligt fejkat, precisom som om han sitter och läser upp det från ett papper och har fått exakta instruktioner om hur man ska prata lugnt, sakta, tydligt och med betoning på vissa ord. Men lika fast är jag ändå.
Sen ska jag försöka komma ihåg att se GossipGirl ikväll, då jag faktiskt har missat dom tre eller fyra senaste avsnitten även fast jag har sagt att jag ska komma ihåg det. Får väll se hur det går.

Inte är han ful heller, den där Ryan Sheckler. Inte alls, faktiskt.


Ryan Sheckler, född 30 december 1989 i Orange County, Kalifornien, USA, är en professionell skateboardåkare. Han utövar även snowboardåkning, surfing och motocross.

Han var endast 18 månader när han stod på en skateboard för första gången. År 2003 blev han en av världens yngsta professionella skateboardåkare. I augusti samma år deltog han i X Games och där blev han (13 år gammal) tidernas yngste deltagare som tagit hem en guldmedalj. Han är även den yngsta som fått en egen sko designad, en så kallas promodel, han var då 16 år.

På MTV har han också en serie "Life of Ryan" som gjort stor succé. Där får man följa Ryan och hans familj/vänner på alla hans äventyr, samt hans försök att leva som en helt vanligt ungdom.

I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp