True dat

 
I've got another confession to make, Quote | | 2 kommentarer |

Nej, jag tänker inte betala 12.000 i månaden för din etta i förorten

Här söks det lägenheter för fulla muggar. Misstänker att det kommer droppa in i alla fall tre erbjudanden till som vi har relativt bra chans på innan onsdag, varav en är på en tvåa så det går framåt i alla fall. Åh, jag vill bara fixa någon stans att bo nu! Har börjat inse att mina drömmar om att bo större än vi gör nu inte har så stor chans att slå in, men insåg också att vi bor på ca 5 kvadratmeter mindre än jag trodde så uppenbarligen har vi inga problem med att bo trångt egentligen. Kanske borde börja kolla på Blocket igen, men det är så himla höga priser där. Liksom - nej, jag tänker inte hyra din lilla etta längst bort i Bergsjön för 12.000 i månaden. Nej.

 
Annars for vi in till stan igår och lunchade med Anton och hans brorsa som var på besök. Vi skulle äta på en grill på Stampgatan men den var stängd på söndagar, så vi fick ta första bästa lilla restaurang vi kunde hitta. Detta lilla oansenliga ställe ägdes av en synnerligen energisk liten kinesisk man som verkade ha menyn enbart för syns skull.

David: "Jag skulle vilja ha vårrullarna."
Kinesen: "Vi har tyvärr ingen kinamat idag, vi har dom där tre maträtterna som står på pappret där borta"
David: "Okej, men då tar jag kalkonmedaljongerna istället."
Kinesen: "Det är slut, men du kan få pannbiff istället?"
David: "Okej då."
 
Sen kommer maten in

"Det var slut pannbiff, men du fick fläskschnitzel!" :D
 
Haha alltså det gick inte att ogilla honom, han var så himla glad och positiv, och han försökte verkligen.

Nu ska jag snart in till skolan en snabbis och skriva klart vårt underlag till morgondagens seminarium, och sen kommer Evelina! <3
I've got another confession to make | | Kommentera |

Skriv era nummer!

Idag är det städdag som gäller! Eller imorgon också för den delen, Evelina kommer ju hit på måndag och stannar en vecka, och vår lilla lägenhet ser för tillfället mer ut som en svinstia än ett hem. Sakta men säkert börjar det dock gå åt rätt håll så på söndag kväll bör vi vara klara hehe.
 
 
Till brunch idag gjorde vi omelett med smörstekta kantareller, och baguetter med färskost och tomat. Mums! På helgerna brukar vi lägga lite extra krut på frukosten (eller brunch som det oftast blir pga morgontrött) och mysa lite extra, jag älskar den traditionen. Krypa upp i Davids famn i soffan med en kopp te i ena handen och något gott i den andra, framför en bra film eller serie.
 
Jag har äntligen lyckats få igång min nya mobil också! När jag först öppnade den så märkte jag att mitt simkort var på tok för stort så jag fick åka in till Telia och byta. Jag fick ha kvar mitt gamla nummer, men alla mina kontakter försvann ju ur telefonen så jag har ingen aning om vem som ringer mig. Om du har haft mitt nummer sedan innan eller om vi brukar umgås - skriv en kommentar här med ditt namn och nummer eller skicka ett sms till mig med ditt namn, okej?
 
 
Upp