Please, please, please let me get what I want

Hade en otroligt givande kinesiskalektion på förmiddagen, och sedan har jag pluggat hela dagen. Pratade i telefon med David i lite mer än en timme, och nu sitter jag och varvar föreläsningar med lägenhetssökande och bloggläsande. Fast det är väl kanske det där lägenhetssökandet som jag är mest fokuserad på.

Nästa vecka någon gång får vi veta om vi får drömlägenheten eller inte. Jag har aldrig hoppats på något lika mycket som jag hoppas på just detta och jag skulle bli så obeskrivligt lycklig, men jag tvingar mig själv att tänka att vi inte kommer att få den, och söka andra, så att jag inte ska bli lika besviken om vi får ett negativt besked där. Men jag håller alla tummar och tår jag kan. Fan, kan det inte vara vår tur nu? Kan det inte för en gångs skull bara vara enkelt, och man får det man vill ha? Snälla kan jag inte bara få dra det längsta strået någon gång. Jag vill verkligen ha den här.
Det är ungefär det enda som upptar min tankekraft just nu. Det är ju bara tre månader kvar - jag vill veta att jag har någonstans att bo.
 
Och på torsdag kväll kommer min älskade David hit upp över helgen, så vi får se om det blir att träffa honom då eller på fredag morgon. Vilket fall som helst så kommer det bli underbart, och jag håller på att längta sönder tills jag får vara i hans famn igen. Min fina fina David. Åh vad jag längtar tills vi flyttar ihop. Låt dom här månaderna gå fort nu...
 
Passande låt för tillfället. Haven't had a dream in a long time. So for once in my life, let me get what I want. Lord knows it would be the first time

Sämsta ledtråden någonsin

Duktigt

Har varit sjukt produktiv idag. Gjorde bort fyra föreläsningar på morgonen, och sedan gick jag över till mormor med Zorro. Vi promenerade runt i skogen i någon timme och plockade lingon, jag fick ihop en hink. Blev helt besatt av plockandet och vägrade gå in. "Gå i förväg ni, jag ska bara.. ta lite här också! Nej vänta, här är det jättemycket!!!"
Roligt också att Zorro springer runt själv och äter lingon och blåbär från risen. Så fort jag lyfte på risen och fick fram en stor "klase" lingon så dök han fram och slukade dom innan jag hann plocka. Jag visste att han gillade blåbär, men lingon var något nytt.

Imorgon har jag kinesiskalektion igen. Det ska bli jättekul. Det är dock sjukt störigt att bussarna går så dåligt på söndagar. Antigen måste jag ta en så att jag kommer dit en timma för tidigt, eller så att jag kommer typ fem minuter sent. Och då tar jag nästan hellre den tidiga. Baaaaah. Det här med att måsta stiga upp klockan åtta på söndagsmorgnar är inte riktigt min grej.

Lingon! Ska baka lite kakor, och kanske något bröd på dom. Eh ja, också kanske jag ska ta och rensa dom först då.
 
 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp