Take me out tonight, where there's music and there's people and they're young and alive

Utgång med Evelina igårkväll. Dels för att fira höstlovet, och dels för att jag klarade den där satans matteprövningen. Bättre sent än aldrig. Klart vi hade kul, går ju inte annat när man är med Fina-Ina, men jag blir ändå så sjukt less på killar som douchar. Argh. Men jaja, det är väl sånt man får ta.


Inte alls suddig bild på mig och Evelina.
Haha där skojade jag allt med er! Bilden är ju visst suddig, det ser ju vem som helst. Oh you guys, ni är så lättlurade.


Annars ser resten av bilderna från kvällen typ ut såhär. Vet inte varför faktiskt. Kan möjligtvis ha något att göra med...


... att Evelina hade med sig Mojitos när hon kom. Det var där någonstans det började gå utför för mig.


Och för Evelina med.


Obligatorisk inte-alls-krystad-bild-i-spegeln
Bilder | | Kommentera |

Ett väldigt intressant inlägg. NOT.

Nu har jag höstlov! Så otroligt skönt!
Har varit ute och åkt lite bil med Erika som nyss tagit körkort, och Evelina, och nyss så jag och min far lite film. Började se Rothenburg men pappa tvingade mig att byta. Då såg vi Faster men insåg att vi redan hade sett den. Värt. INTE. Så nu blev jag förvisad till mitt rum igen där jag ska.. jag vet inte. Se The Walking Dead? Egentligen vill jag sova, men det känns lite fel att gå och lägga sig nio på en fredagkväll. Så jag ska inte. Eller jag vet inte? Kanske bara vila ögonen i en timme eller så? Fast nä. Då kommer det att sluta med att jag vaknar typ två och är superpigg, och sitter uppe till 08.30 innan jag äntligen kan somna, och då är hela lördagen förstörd. Så nä. Får nog ta och vara vaken.

Visst var det här inlägget givande? Visst gav det er mycket? Ni känner er upplysta och tillfreds ända in i själen. Jag vet. Ni kan tacka mig senare.
I've got another confession to make | | Kommentera |

Jag förtjäääänade faktiskt

Slutade 11.00 idag, så på hemvägen svängde jag förbi H&M och hämtade ut två klänningar som jag la undan igår.
En långärmad mörkblå till vardags, och en svart liten sak att ha till fest. Fick med mig två par strumpbyxor från Lindex också, vinröda, och svarta spets. Ifall ni undrade. Den blå klänningen fanns på hemsidan, så bild kan jag bjuda på, men den svarta var M.I.A och ville inte heller bli fotograferad.

Mode & Shopping | | Kommentera |
Upp