Gott nytt år!

Pajen är ute ur ugnen och snart anländer Davids farmor och farfar. Det kommer att bli en fin kväll!
 
Nu måste vi börja stressa klart med maten, Gott nytt år på er allihopa! <3
I've got another confession to make | | Kommentera |

Ensam

Det känns som om jag har tappat alla mina vänner. Okej, inte alla, men största delen av min vänskapskrets. Jag tyckte att det skulle bli så himla kul att få komma hem till Luleå och äntligen få träffa alla fina människor som jag saknat, men istället blev det motsatsen. Jag får tjata på folk för att träffa dom, och blir bara... ignorerad? Jag förstår ingenting, vad är det som har hänt? Var är mina vänner?
 
Jag känner mig bara så himla ensam. Jag har ingen riktigt nära vän i Göteborg förutom D, min bästa vän har blivit en ängel och jag ser hur mina gamla vänner i Luleå sakta men säkert glider ifrån mig och ingen kämpar för att hålla sig kvar. Jag sitter och ser på hur jag systematiskt blir bortprioriterad av alla jag bryr mig om och det känns så himla jobbigt, för det känns knappt som om jag har någon kvar att prata med längre. Att någon som en gång varit närmast mig inte ens bryr sig om att svara när vi inte setts på ett helt år är för mig helt ofattbart, men jag kan inte göra något åt det. Jag blir jätteledsen av det, så himla sårad, men hen förstår inte.
I've got another confession to make | | Kommentera |

Nyårsplaner

Idag har det blivit stan med Veronica! Så himla kul att träffa henne igen, vi har alltid så skoj ihop. Lyckades shoppa lite också och kom hem med två nya teer (te i plural??), en ny parfym och en rosa mjukisdress så att jag har något skönt att ha på mig på tåget hem.
 
Ska äta middag hemma nu och sen bär det av hem till David. Jag och han ska fira nyår hemma hos hans föräldrar med hans farmor och farfar, och det är jag och D som kommer att stå för maten. Jag är jättenervös för hans mamma lagar alltid så himla god mat så nu får jag världens prestationsångest - JAG VILL INTE SERVERA TORR KYCKLING  - men det ska nog gå bra. Hoppas jag... Vet dock inte alls vad jag ska ha på mig, det lutar mot samma klänning som jag hade på julafton och det känns ju lite tråkigt, men samtidigt ska vi ju bara vara hemma med hans familj så jag behöver ju inte direkt klä upp mig. Förra nyårsafton befann vi ju oss högst upp på 30e våningen i en skyskrapa i Guangzhou, i Davids morbrors enorma lägenhet, men eftersom att jag var typ döende i influensa så sov vi oss igenom tolvslaget både enligt svensk och kinesisk tid. Men det här året ska vi få våran nyårskyss! Så det så!
 
 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp