Sting is watching you

Sitter och lyssnar på Every breath you take, men den är ju faktiskt skitläskig! Lets just say, jag skulle  i n t e  vilja ha den låten skriven om mig. Värsta stalkerkillen som sjunger om att han ska bevaka varje steg hon tar, och i princip varje aspekt av hennes liv. What's up with that?

Every breath you take
Every move you make
Every bond you break
Every step you take
Ill be watching you

Every single day
Every word you say
Every game you play
Every night you stay
Ill be watching you

Snacka om att inte kunna släppa taget.
Ida tänker & some crazy shit | | En kommentar |

Sola och bada på Arcus

Arcus idag med Issa och Emma. Tog lerbäcksbussen till storheden, hoppade av och köpte jordgubbar, och hoppade på nästa buss till Arcus. Sved lite i plånboken när inträdet kostade 50:-, men vad gör man inte. Så vi bredde ut oss på våra handdukar och solade, fnittrade och snackade skit typ. Och lekte i vågmaskinen!! :D Kände mig som ett litet barn på julafton när det plötsligt började dyka upp mördarvågor i poolen, och höll mig fast för glatta livet i repet efter poolkanten för att inte drunkna, men roligt var det! Käkade hamburgare och pommes, men någon hade tydligen tappat saltkaret i maten, för den där hamburgaren (och då ska vi inte ens gå in på pommesen) var till och med saltare än mammas omelett! Det säger faktiskt en hel del.


Issa och Emma pressar med Emmas sololja, som luktade jättegott!


Idaho herself väntar på maten


k a l l t  i vattnet


The 2 i's


Undvek precis att blir krossad av värsta tsunami-vågen......men Issa hade inte lika stor tur, och typ drunknade


Brownie och Blondie


Emma

Visdomsord

Imorgon ska jag, Issa och EmmaD till Arcus och bada :)))))  nöjdfejs!"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with."
- Michael Jackson

I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp