Resfeber

Springa runt, packa, fixa, måla naglar (denna uppgift kräver ett tålamod som jag fan inte besitter), fixa, packa, springa runt, packa, hämta, laga, klippa, tvätta, packa, resväskan är inte tillräckligt stor, packa, ordna, omorganisera, packa, komma på att man inte har några solglasögon, inse att man faktiskt behöver solglasögon, inser att alla kläder från förra sommaren har blivit för stora, inte ha råd att köpa nytt, packa packa packa packa HÄRDSMÄLTA.

Ungefär så har min dag sett ut. Sen den där lilla detaljen att jag har ett matteprov imorgon, och det där problematiska med att jag faktiskt inte kan matte.
Och att jag inte har något att ha på mig i Turkiet. Har visserligen packat ner exakt åtta klänningar (mamma säger att jag inte kommer att behöva alla - I beg to differ), men det skulle även vara kul att ha något att klä överkroppen med tillsammans med shortsen, så man slipper gå naken.
Så imorgon har jag då matteprov klockan 12, så före det ska jag hinna sola, köpa solglasögon och några toppar. Uuuuuugh.

Försöker dämpa stressen genom att tänka på hur mycket jag INTE ska stressa den kommande veckan. Tjohej.
Y
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp