Resfeber

Springa runt, packa, fixa, måla naglar (denna uppgift kräver ett tålamod som jag fan inte besitter), fixa, packa, springa runt, packa, hämta, laga, klippa, tvätta, packa, resväskan är inte tillräckligt stor, packa, ordna, omorganisera, packa, komma på att man inte har några solglasögon, inse att man faktiskt behöver solglasögon, inser att alla kläder från förra sommaren har blivit för stora, inte ha råd att köpa nytt, packa packa packa packa HÄRDSMÄLTA.

Ungefär så har min dag sett ut. Sen den där lilla detaljen att jag har ett matteprov imorgon, och det där problematiska med att jag faktiskt inte kan matte.
Och att jag inte har något att ha på mig i Turkiet. Har visserligen packat ner exakt åtta klänningar (mamma säger att jag inte kommer att behöva alla - I beg to differ), men det skulle även vara kul att ha något att klä överkroppen med tillsammans med shortsen, så man slipper gå naken.
Så imorgon har jag då matteprov klockan 12, så före det ska jag hinna sola, köpa solglasögon och några toppar. Uuuuuugh.

Försöker dämpa stressen genom att tänka på hur mycket jag INTE ska stressa den kommande veckan. Tjohej.
Y
I've got another confession to make | | Kommentera |

Askungenkomplex

Vrider ur disktrasan för sjunde gången medan mamma står och ryter "DET HÄR ÄR LIVETS SKOLA!".
#GörOmGörRätt

I've got another confession to make | | Kommentera |

Jag är ett enda stort fail

Har varit och gjort några ärenden på stan med Emma, och sedan gick vi och solade en sväng. Jag har lärt mig något nytt: varenda veck som bildas på kroppen när du lägger dig i solbädden kommer att resultera i en vit rand. Jag har nu till exempel två lite sådär lagom snygga vita halvmånar under mina skinkor. Ser hur roligt ut som helst! Får sola bort dom i Turkiet antar jag.
Ska kanske umgås lite med Veronica ikväll, och imorgon blir det matteplugg hela dagen. För det är tydligen så att om man är ett totalt jävla nöt som får IG på nationella i matte B (inga namn nämnda) för att man inte kan räkna över huvud taget, ja, då måste man göra en komplettering på onsdag med en jävla massa g-uppgifter.
Eller ja, det är ju inte mig det gäller eller så, men..

Såhär såg jag ut idag, för att byta ämne. Köpte en gullig lite shortsdress när jag var nere i Stockholm, och eftersom att det för ovanlighetens skull var fint väder så fick den åka på idag. Nu syns den ju inte sådär jättemycket på bild eftersom att jag mest var ute efter att visa hur snyggt mitt hår är idag, men ni kanske kan få er en idé.

Bilder | | Kommentera |
Upp