Botaniska

Här är några bilder från i förr går när jag och D var i Botaniska trädgården. Jag älskar verkligen att strosa runt där, allt är så himla vackert. Känns som att vara i en sagovärld. Sen har vi ju vår egna "hemliga" klippa med utsikt över hela staden som vi brukar hänga vid. Vi låg där på klipporna och solade och bara måste och pratade i flera timmar, och idag ska vi dit igen. Väntar bara på att David ska sluta skolan så ska jag möta upp honom. Medans förbereder jag picknick-middag så vi har något att äta där borta. Men här är i alla fall lite bilder från sist.
 
 
 

Misplaced anger

En asförbannad Ida påväg mot Frölunda Torg
 
David: Men vadå, är du arg på mig nu?
Jag: Ja det är jag!
David: Men varför?
Jag: För jag hade en massa saker planerade idag, jag skulle gå och sola, handla, gå på systemet och jag gav upp alla mina planer för din skull idag och när jag väl ska göra den sista lilla saken så är det stängt! Allt är ditt fel!
David: Va, varför är det mitt fel?
Jag: Ja men du tvångsgosade med mig i sängen, drog täcket över mig och tvingade mig att somna!
David: Okeeeeeeeej......
 
David lyckades lura mig att Systemet hade hunnit stänga när vi väl skulle dit, och jag flippade lite. Det hade inte alls stängt, och jag gjorde min systemetdebut osminkad i pyjamas med andan i halsen några minuter innan stängning en onsdagskväll. T-a-t-t-i-g-t.
I've got another confession to make | | Kommentera |

But I believe that love is the answer, I believe that love will find the way

Jag lyssnade väldigt mycket på den här låten när jag var yngre. Den slumpades fram på min iPod för någon dag sedan, och jag påmindes åter igen om hur fin den är och att jag ville dela med mig av den. Och jag får fortfarande gåshud vid sista raden...

Var snälla mot varandra, ta hand om varandra och sluta hata och vara rädda. Alla människor har samma värde och förtjänar att bemötas med samma respekt och välvilja.

I've been seeing Lisa now, for a little over a year
She says she's never been so happy, but Lisa lives in fear
That one day Daddy's gonna find out that she's in love with a nigger from the streets
Oh how he would lose it then, but she's still here with me
Cuz she believes that love will see it through and they will understand
And he'll see me as a person, not just a black man
 
 
Upp