Rix FM

Rix FM fetstival igår på Luleåkalaset. Jag och mina homies fick plats längst fram, och stod och fangirlade. Haha. Lugn uppvärmning med typ Agnes, Basic Element, Janet och Kim, och sen när H.E.A.T kom ut så var jag i mitt esse. Haha headbang på hög nivå ju. Jossan filmade till och med, så jag får se om hon lägger upp videon snart. Haha, jag tycker jag var grym, men hon tyckte mest jag såg lite skadad ut.
 
Och nu har äntligen alla fattat att jag är kändis - bild i Kuriren, NSD, och två stycken på LKs hemsida. Äntligen! Haha jag visste att dom inte kunde förneka mig länge till! Nu ska jag bara ta ett snack med dom om det där med profilbilder också. INTE OKEJ. Och sen den där bilden i Kuriren.. det var typ elakt!


Hitta profilen!


HAHA hitta fangirl!

Nej nu ska jag in i duschen, fixa mig, käka och sticka till Emma. Jossan har erbjudit sig att fixa mitt hår också. Så snällt!
Lägger upp alla andra bilder senare, har lite tidsbrist nu.

Ida är bästa målaren i stan!

Wohoo lite omväxling idag! Efter lunch förflyttade vi oss från den äckliga skogen och grupperade oss vid ett dagis istället. Och vet ni vad vi fick göra där? MÅLA! :D Haha jag har hittat mitt kall! HAHA eller nej, men jag var mycket bättre på att måla än att hugga ner träd. Typ. Och handledaren, Henke, höll värsta talet om att om vi spillde färg på det vi inte skulle måla så skulle ha typ skjuta oss, och sen råkade jag kludda en stor vit färgfläck på en blå vägg, och när jag försökte ta bort det så kladdade jag bara ut fläcken ännu mer och blev helt ledsen :( ba "Henkeeeeeeeee, jag råkade kludda lite färg här!" Haha, men han tog det chill. Hade det varit tjejen så hade hon typ skickat hem mig. Haha, jag är typ hennes hatoffer. Jag, Rebecca och Kalle. Fyfan vad hon hatar mig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar för LK. Kommer vara helt död imorgon på jobbet, men jag tänker som såhär: Hur jag än gör så kommer jag vara trött imorgon. Då kan jag lika gärna vara cptrött. Spelar ju som ingen roll.

Någon mer som ska på LK? Hälsa isåfall, föfan! :D
I've got another confession to make | | Kommentera |

Ida är en fegis

Haha vet ni, jag är en sån fegis! Jag och Anna började se Motorsågsmassakern för andra gången, och jag är så himla feg! Jag vågar aldrig se skräckfilmer ensam. Och nej, Anna räknas inte. Jag hade lika gärna kunnat vara ensam. Sist vi såg den så höll jag på att få en hjärtinfarkt och stängde av efter fem minuter. Det var så länge det tog innan den första personen gick en blodig och brutal död till mötes. Fem minuter. Nu klarade jag mig lite längre. Tjugo minuter. Det blev ju läskigt då! Hahaha nej usch, det där var riktigt dåligt av mig!

Och nu känner jag NÄSTAN att jag börjar vänja mig vid jobbet också. Även fast jag typ har skavsår på själen och känner mig smutsig och befläckad över att behöva utföra sådant simpelt arbete, och det inte går en enda minut utan att jag känner mig helt suicidal och vill hacka pulsådern med häcksaxen.

Men jag känner att jag klarar mig rätt bra ändå!

Ida tänker & some crazy shit | | 4 kommentarer |
Upp