Breaking Dawn

Jag har nyss läst ut ca 800 sidor ren perfektion.
Jag vet att jag lovade mig själv att dra ut på det så länge som möjligt, men det var helt omöjilgt i slutet! Så spännande, och jag ville ju så gärna veta hur det gick för dom. Och det var perfekt. Helt perfekt. Hade inte kunnat vara ett bättre slut. Dom två sista sidorna gjorde allt så vackert. Allt skulle äntligen få vara förevigt. Och jag vill jättegärna börja berätta nu precis vad i handlingen jag tyckte vad så bra, och förklara vilka delar jag gillade bäst och vilka som fick mig att skratta, men jag vill ju inte förstöra för dom som inte har läst. Så jag får väll vänta på att Jennifer ska läsa klart (om hon nu inte redan har gjort det?) och sedan spamma henne!

Och Carin/Gina/Danny/LivinNightmare hade tydligen fått den femte boken. På Svenska till och med? Midnight sun, Twilight ur Edwards perspektiv. Så då kanske den går att skaffa den också, även fast jag inte hittar något fakta om den på google. Fast i och för sig så verkar informationen där vara ganska gammmal. Så det är väl bara att hoppas då. Midnight Sun, here i come!
 
Filmer, böcker och TV | | 3 kommentarer |

Nyår

Hej folk!

Gott nytt år på er, eller nåt sånt! Jag skulle vilja säga att min största förhoppning för det nya året är att det ska bli bättre än 2008 - och i vissa fall önskar jag det också - men det kommer att bli så otroligt svårt att övertträffa. För även om jag kommer att träffa Matilda igen i sommar så kommer det ändå inte att vara första gången, så det kommer ju inte att bli samma sak, men ändå så helt underbart.
Och jag har så många fantastiska minnen från 2008 att jag inte skulle få plats med allihopa här, och det skulle inte vara rättvist heller, för jag skulle säkert glömma något viktigt. Men Jag har träffat nya människor som tagit plats i hjärtat och själen och som jag inte kommer glömma i första taget.
Matilda, Antonia, Milla.
Och gamla vänner som gjort 2008 till det bästa möjliga.
Jossan, Veronica, Emma, Issa, Emma.
Men nu blir det ett nytt år, nya förhoppningar och nya förväntningar. Ska försöka göra det till det bästa hittils. För det krävs vissa förändringar: i största del från min egen sida. Mitt sätt att se på saker. Mitt sätt att se på mig själv. Om det bara bli en liten milimeter av förändring från det gångna året så är det ett framsteg.

Idag har jag tagit det ganska lugnt. Till skillnad från vädret som var allt annat än lugnt. Dom utfärdar klass 3 stormvarningar i tidningar och på nyheterna över Norrlandskusten (Luleå-Haparanda) och det betyder tydligen att det är farligt att vistas utomhus. Tell me 'bout it, det ligger stora trädgrenar över hela trädgården från tallarna som inte riktigt pallade trycket, och det skallrar i fönstrena som om dom ska lossna. Och jag som är livrädd för stormar hade ganska stora problem med att sova när väggarna lät som om dom skulle rasa ihop över mig vilken sekund som helst. Scäry shit.
Ikväll ska jag dock trotsa varningarna och med risk för en trädgren i skallen gå till Jossan och Emma och sova över där. Film, Singstar och Guitar Hero. Snälla saker (a) Ska försöka komma ihåg kameran också. Vore ju typiskt mig att glömma den också.

Vad ska ni göra i nyår?
I've got another confession to make | | Kommentera |

We all want the same thang

Anna kom nyss hem från stan, och hade köpt ett nytt Guitar Hero spel till sen Nitendo DS. Gissa vilken låt som fanns? READY SET GO-TOKIO HOTEL!!!!
Så jag ska nörda hennes spel nu och försöka klara mig på någon annan nivå än Easy. Höhö.

Och ikväll är det final på andra omgången av A shot at love with Tila Tequila. Någon annan än jag som följer det? :)
All my stripper friends
All my ex-boyfriends
We all want the same thang
We all want the same thang
Body's in the bar
Reaching for the stars
We all want the same thang

Stripper friends-Tila Tequila
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp