Date night x 2

Den första koppen kaffe på morgonen alltså.. SÅ GOTT!  Men jag skäms lite för att jag sovit så länge, även fast jag behövde det. Jag sover lätt 12 timmar i sträck dom dagar jag är ledig, känner mig så lat, men man får väl passa på när man kan antar jag.
 
Igår blev det mat och bak hela eftermiddagen. Jag och D hade småbråkat hela dagen så i ett försök att liva upp stämningen lite utlyste jag att "Date night" skulle råda resten av kvällen. Så då bakade vi Chocolate chip cookies tillsammans hela eftermiddagen som blev så himla goda, och på kvällen gjorde vi (okej jag, eftersom att David lägligt nog fick förlängning i sitt basketspel på datorn hela tiden) en enorm laddning köttfärssås, så nu har vi ett par lådor i frysen att ta fram när det krisar.
 
 
Nu ikväll så ska vi ut och äta middag med min farbror och hans flickvän, och det ska bli så himla kul! Tobbe bor i Estland annars, men nu skulle dom mellanlanda i Göteborg en sväng innan dom fortsätter upp till barnbarnen, så min kära farbror tyckte att det var en bra idé att ta med mig och David ut. Det tyckte jag med! Vi fick välja restaurang, så det blir vår favorit - Pasta Haus. En liten mysig italiensk restaurang i Linnéstan som fokuserar på pasta men även har gott kött och bra fisk. Riktigt bra service, och jag älskar personalen där. Dom är jättetrevliga och man känner sig så välkommen direkt man kommer in, det är väldigt familjärt. Men jag hatar verkligen att välja restaurang när någon bjuder, för man vet ju inte alls vilken prisklass dom tänkt sig? Pasta Haus har dock en väldigt blandad meny så det borde funka. Hur kan man inte älska det stället!?
I've got another confession to make | | En kommentar |

I can't belieb it!

Bieber? David? Jag vet inte...
 
 
I've got another confession to make | | Kommentera |

Framförhållning

Varför lägger man föreläsningar åtta på morgonen!? Så sjukt elakt, jag förstår inte hur jag klarade av att ha skola från åtta till tre, fyra eller fem under gymnasietiden, man har helt klart blivit så bortskämd. 
 
Sitter i soffan och snörvlar och harklar mig och vill bara gå och lägga mig i sängen igen. Rösten var så raspig när jag vaknade att David inte ens förstod vad jag sa när jag försökte väcka honom.... eller nu när jag tänker efter så låtsades han nog bara. Det kommer en mäklare hit kring 13 som (jag tror) ska fota lägenheten och sånt, så det måste vara städat och fint. Just nu är det inte städat och fint, därav väckningsförsöket av min kära sambo. Varför kan vi aldrig börja städa i tid? :))))))) ÅNGESTEN
 
 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp