Borde begärt väckning med en handgranat

Jag blir så förbannad på mig själv! Här hade jag en hel dag ledig och tänkte att nu, nu jävlar ska jag stiga upp tidigt och läsa igenom alla kapitel, göra övningsuppgifter och glassa på hela dagen. Vaknade 8, var så fruktansvärt trött att jag somnade om, och vaknade 13. Snacka om att ha förstört hela dagen, det skulle ju vara min plugg-förmiddag ju! Men fan, får ta igen det ikväll och imorgon istället. Ska käka lunch nu och sen bege mig över till Lisa för att färga hennes hår. Och för att leka lite med Tirina såklart!
 
Såhär såg i alla fall gårdagen ut i matväg:
 
Till lunch blev det stekt Halloumi med honung, och sallad på avokado, gurka, tomat, chili, koriander och pressad citron. Och det får bli lunch idag igen, så jäkla gott!
 

Och till middag Tikka Masala (har skrivit receptet HÄR) med turkisk yoghurt och lite sallad. Supergott!
 
 
I've got another confession to make, Recept (mat&bak) | avokado, gurka, halloumi, honung, kyckling, masala, middag, sallad, tikka, tikka masala, tomat | | En kommentar |

Sum it up

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera! Ska se om vi kan sammanfatta mitt sjukt händelserika liv (obs ironi)....

Jag har hunnit med att söka sommarjobb, ha vin-och-plugg-kväll som resulterade i för-mycket-vin-och-för-lite-plugg-kväll, att ligga bakis i soffan och vilja dö medans grannen betongborrar, och att ha inflyttningsfest. Söndagen spenderade vi i sängen med Fröken Frimans krig, och nu sitter jag och dricker morgonkaffet innan jag strax ska iväg på en föreläsning. That's about it.
 
Ska försöka begrava mig i ekonomiböckerna den här veckan och komma ikapp bättre, men det känns som att det kommer krävas ett mirakel för att klara detta. POSITIV TJEJ.

 
I've got another confession to make | | Kommentera |

LONDON BABY!

Nu är det bokat och klart, i slutet av Maj åker jag och syrran till London för lite sister qualitytime. Jag är så himla taggad, det ska bli så sjukt kul att åka iväg med Anna och bara få vara vi två. Och shoppingen, åh, shoppingen! Ska skaffa mig en liten spargris så att jag kan gå loss på alla roliga affärer. Och all sån där typisk sight seeing, vi kommer att vara dom jobbiga turisterna som ska stå och fota sig framför allt. Men åh, SÅ KUL!
 
 
Sen har jag bokat resa till Luleå också över påsk så jag hinner kolla läget med familjen lite. Det blir säkert kul det med! Först ska jag bara ta mig igenom dom här kurserna. Vi har föreläsning hela dagen idag, mitt huvud kommer inte att orka. Ge mig styrka...
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp