Friday night

Sup dawgs! Igår for jag, Lisa och Jessica hem till Maja och drack vin, snackade skit och åt ost. Det är typ det vi gör när vi ses, dricker vin och äter ost. Alltid ost. Sen skulle vi dra ut, men vi råkade ställa oss i fel kö på Excet och när vi väl insåg det så hade den andra kön redan hunnit bli typ en kilometer lång så vi skippade det. Vi mötte upp med David som var ute med Martin, gjorde ett till försök att komma in på Excet men gav upp. Det är inte kul att vara ute när det är löningshelg! Så vi promenerade hem till oss för lite efterfest istället, och nu är jag nyvaken och kaffesugen.

Ska städa upp en massa här hemma, och sen kommer Anton och Martin över på middag, så ska jag sa om jag lyckas utfodra dom. Tänker mig att en stor form lasagne ska do the trick men det får vi se. Lär väl bli något filmmaraton också.

 
 
I've got another confession to make | | Kommentera |

Grattis på födelsedagen älskling

Jag gick hem tidigt igår för jag kunde verkligen inte koncentrera mig på ett enda ord. Sömnbrist och sjukdom i kroppen. Somnade såfort jag slog mig ner i soffan, sov tills det blev kväll, var vaken en liten stund och vaknade nu igen för någon timme sedan. Men känner mig betydligt bättre idag, och inget ont i halsen (peppar peppar).

Idag skulle Jossan ha fyllt 21 år, men det gör hon inte. Grattis på födelsedagen ändå älskling. Jag kommer ihåg den här dagen förra året, du var så arg på mig för att det var första födelsedagen jag inte kunde vara där med dig. "Jävla Göteborg". Fast du kunde ju inte veta att jag planerat att överraska dig! Och jag kunde ju inte veta att jag skulle få magsjuka och spendera din födelsedag spyendes på två olika flygplan, men sånt är livet. Jag kände mig inte riktigt i party-mood så du får ursäkta att jag faktiskt for hem och sov efter det, men dagen efter, då jäklar! Pappa och jag körde fnissandes upp till Boden, och när jag knackade på din dörr den kvällen så stod du bara och stirrade. Stirrade och grät. "Men seriöst Jossan, du fattar väl att jag inte skulle missa din födelsedag även om jag så bodde i Kina". Och du kramade mig så hårt som om du aldrig ville släppa, och om jag hade vetat att det var den sista födelsedagen jag skulle få fira med dig så hade jag aldrig släppt dig heller. Och sen bjöd du på 10 olika sorters fika, Jossan style. Och jag är så himla glad att jag hann få det minnet, min fina fina Jossan. Jag saknar dig så otroligt mycket varje dag, och det slutar inte göra ont. All kärlek till dig och din fina och starka familj.
 
 

Too early for this

Känner att jag har börjat vakna upp med halsont dom senaste morgonarna och det är ju inte sådär jättekul. Skulle möjligtvis kunna tolka det som ett symptom på att kroppen är allergisk mot att stiga upp tidigt, men jag sov alleles för länge igår för att den teorin ska hålla så då har vi bara kvar alternativet SJUKDOM vilket jag inte heller är så pepp på... vi får se hur det utvecklar sig!
 
Dom har lagt föreläsningen 8:00 idag, och det är enbart sadistiskt. Föreläsaren bad till och med om ursäkt för det. Fattar inte hur jag klarade av att börja 8 hela grundskolan? Eller det är inte direkt det där med att stiga upp som stör mig, utan att man måste vara pigg och alert och uppmärksam så tidigt. Fy.
 
Men annars så... har jag lärt mig att promenera till skolan! Så nu kan jag i alla fall få mig lite motion. Fattar inte att jag inte listat ut den sträckan tidigare, det är typ 10-15 minuters promenad, piece of cake. Och jag är så sjukt nöjd över att vi börjat på en ny teoretisk kurs nu istället för den där jäkla ekonomin som vi har haft. Är fett taggad på att läsa kurslitteratur nu!
 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp