Real friends treat you like family

Vi har så otroligt dåligt internet här i huset så det är svårt att uppdatera som en vanlig mänscha. Idag har i alla fall varit en helt fantastisk dag! Jag har fått tjöta med världens bästa Andreas som jag inte har snackat med på ett och ett halvt år. ETT OCH ETT HALVT ÅR!? Vi var som ler och långhalm i gymnasiet men sen kom livet emellan osv. Tror vi babblade konstant i 5+ timmar och jag hade lätt kunnat babbla fem timmar till. Sen släppte han av mig hemma hos familjen Ström som jag saknat så innerligt. Pappa Ström öppnade barskåpet och lurade i mig lite för mycket rom för mitt eget bästa, så kommer nog ångra det här inlägget imorgon. Men vafasen, jag dricker så sällan så ibland får man väl passa på? Det är sådan här dagar jag älskar Luleå och alla fina människor som bor här.

Kan säga att det lät helt annorlunda igårkväll när jag kom ihåg att bussarna bara går en gång i timmen, men man får ta vara på dom fina ögonblicken.
 
I've got another confession to make | | Kommentera |

Oops, jag råkade visst hamna i...

Luleå!

Det har varit en massa hush-hush för att jag skulle överraska en kompis, men 11:45 satte jag fötterna på norrländsk mark. Stannar här tills på söndag, och moster kommer hit från Stockholm på torsdag kväll så vi hinner umgås lite.
 
Ska försöka klämma in så mycket plugg som möjligt samtidigt som schemat är fullbokat med aktiviteter, men ska försöka uppdatera lite då och då i alla fall. Puss på er!
I've got another confession to make | | Kommentera |

Pretty in pink

Asbra dag på stan med finaste Helena! Vi åt lunch och drack kaffe på det enda fiket i Nordstan som inte hade kilometerlång kö, det verkar som om vi inte var dom enda som passade på att ta en shoppingtur i regnvädret. Sen gick vi omkring och "unnade oss" saker tills benen blev trötta. Jag tog äntligen tummen ur och köpte en ordentlig termos att ha i skolan. Hittills har jag kört med dom där termosmuggarna från Åhlens. Dom är ju snygga och piffiga, men totalt värdelösa funktionellt sett. Omöjligt att slänga ner dom i väskan, eller ens springa med den i handen om man har brottom, om man inte vill ha kaffe över hela sig förstås. Och om du har sådana skills att du lyckas komma till platsen dit du ska utan att ha spillt på dig själv, så har kaffet ändå kallnat på vägen och du blir förbanand vilket fall som helst. Denna modellen kostar 229:- på Claes Ohlsson och är g r y m. Jag har fått smaka av Helan ibland som har en likadan, och kaffet håller sig brännhett hela dagen. Man kan slita och slänga med den lite hur man vill också utan att den läcker, så stort plus! Är helt beroende av termos i skolan, annars köper jag en kopp kaffe varje 45 minuter. Typiskt icke ekonomiskt.

Köpte även dom nya Baby Lips som jag har spanat på i flera månader men alltid glömmer bort att plocka med mig. Jag körde på Pink Punch och Peach Kiss, en rosa och en nude nyans, det är alltid användbart! Sen blev det också en leopardmönstrad lång kofta från H&M och lite ringar och nagellack.

Och såhär gick jag klädd idag! Rosa stickad magtröja som jag fick turen att bli mamma åt efter Malins garderobsrensning, halsband och skinnjacka från eBay, och ett par byxor som jag hittade i mormors förråd. Alltså, jag är lite kluven inför dom där byxorna. Det är som lite blandning av chinos och kostymbyxor med hög midja. Dom är o t r o l i g t sköna att ha på sig, och jag tycker dom är rätt fräsiga också. Men David tycker att dom ser ut som täckbyxor och jag är ju böjd att hålla med i alla fall lite grann. Men jag tycker om dom också? Är dom najs eller bajs? Sen var det här kanske inte dom bästa bilderna, men ni får en idé. 
Upp