Pissdag

Baaah, jag är på så fruktansvärt dåligt humör nu. Studiegruppen som jag blivit indelad i är ingen som jag trivs i över huvud taget och den är alldels för ambitiös. Sen har troligtvis posten slarvat bort mitt paket som jag beställde från tobi.com för att jag inte har adressändrat personligen till dom. Sjukt drygt eftersom jag väntat typ 3 veckor på leveransen nu och VERKLIGEN ville ha kläderna som jag beställde, plus att jag har betalat för det. Ska ringa posten imorgon och skrika på dom, orkar inte med sån här skit. Sen är det ju inte helt löst med CSN heller så det måste jag också kolla upp, och nä, usch.

Men som tröst så överraskade fina David mig efter en 6 timmars föreläsning med en fet kebabpizza som jag varit sugen på och tjatat efter i flera veckor nu. Så nu ska jag tvinga mig själv att plugga en och en halv timma innan Law & Order SVU börjar.
I've got another confession to make | | Kommentera |

Tur att jag flyttade

Jag hörde att ni var insöade i Luleå?

Från mitt köksfönster

I've got another confession to make | | Kommentera |

Shoppingbabbel

Gaah, vi hade sittning med klassen igår. Superkul - så skönt att faktiskt få lära känna lite folk, jag har typ bara pratat med kanske tre pers sammanlagt? Men jag mår oförskämt bra idag och ska strax dra in till stan en sväng. Hämta ut paket och posta lite brev. Måste försöka hitta en termos också, det blir alldeles för dyrt att köpa kaffe i skolan hela tiden hehe, och jag känner att jag behöver det för att överleva. Lyckades somna igår på 45 minutrarna av föreläsningen när läraren babblade på om representation inom riksdagen. Första delkursen handlar om offentlig politik och den får mig inte riktigt att hoppa ur trosorna kan vi väl säga.
 
Vill passa på att kolla in Missäy när jag ändå är i stan, har suttit på deras facebookida och dreglat över nyinkommna kläder i flera månader nu, men har tålmodigt fått vänta tills jag ankommit till Göteborg. Men det är så lustigt - har ingen som halst "driv" till att köpa kläder som jag hade förut. Tror det beror dels på brist på garderobsutrymme här i vår lilla mysiga etta, och dels för att vi har så få föreläsningar i veckan så man har liksom ingen att klä upp sig för, om man säger så. Det är ju ingen idé att lägga ner en timma på smink och kläder om jag bara ska gå hemma och plugga hela dagen. Och sen märkte jag också nu när jag har börjat packa upp mina väskor att jag har så sjuuuuukt mycket kläder med mig från Luleå. En massa jättefina kläder som jag knappt använt, och det tar verkligen upp vartenda litet garderobsutrymme. Så jag förstår liksom inte vitsen just nu med att köpa kläder som jag inte har plats för och faktiskt inte kommer att använda. Däremot lägger jag gärna pengar på mat - det har blivit lite av ett nytt intresse. För tillfälligt får gärna en del av shoppingbudgeten gå över till matbudgeten, tyvärr så kostar ju fina ingredienser lite mer.

Fast jag ska inte svära av shoppingen helt, jag är fortfarande sjukt sugen på att köpa typ tre nya parfymer, en massa sminkprodukter och en ny väska. Ska faktiskt kolla efter en ny väska idag - min fina som jag köpte i Kina rymmer inte så mycket, så jag måste ha med en extra bärkasse om jag ska fara och handla något litet eller gå till skolan och ha med böcker. Sen kan det hända att det shoppas en liten resa framöver, vi får se ;)
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp