Saker som gamla människor äter

Lugn dag idag. Började inte jobba förrän två, så fick mig en välbehövd sovmorgon också.Jag älskar att jobba kväll, dom där två sista timmarna från 19 till 21 då alla har gått och lagt sig och bara jag är kvar på avdelningen. Dom där två timmarna då jag får sitta helt ensam och se på TV, och passa på att raida kylskåp och skafferier efter godsaker.
 
Jag brukar ha tur med det där, men tyvärr bestod dagens utbud bara av saker som konserverade persikor, kräm och finska pinnar. En tydlig fingervisning på snittåldern av kunderna som bor där. Jag skulle faktiskt uppskatta om dom även hade godsaker för folk under 80 år, samt för folk med tänder, men ska väl inte klaga. En kopp te och ett par skorpor var faktiskt gott det med.
 
Nu har jag sett ett avsnitt Shameless och tagit en lååååååång varm dusch. Imorgon bär det av till Råneå för att fira att Andreas är hemma. Övernattning också, just like old times. Det blir nog fint det där.
 
Dagens

1 år senare...

Trodde att jag skulle träffa Andreas först på lördag, men gissa vem som mötte mig på stan!? Hyperventilerade hela vägen upp i rulltrappan och visste knappt vart jag skulle ta vägen när jag äntligen fick krama om min fina vän. Såklart började vi retas och bråka direkt igen inom typ 3 sekunder också, precis som förut. Allt som vanligt. Ordningen är återställd. Någon timme senare slutade Evelina jobbet så hon anslöt sig till vår glada skara och vi tjoade och hejade och kramades lite till. Sedan middag på MAX följt av lite shopping. Känns knappt som om han har varit borta, inget är förändrat. Föll direkt tillbaka i alla gamla spår. Helt underbart.
 
Treenigheten back in action
I've got another confession to make | | Kommentera |

Torsdag

Mitt internet har varit lika nere som mitt humör - därav brist på närvaro i cyberspace. Jag har jobbat ihjäl mig de senaste dagarna, och när jag anlände till min kära arbetsplats i tisdags så möttes jag av nyheten att min favoritkund oväntat gått bort under natten. Helt normal dagen före, och sen bara pang bom död. Det är lustigt hur livet fungerar, men förhoppningsvis har han det bra nu.
 
Hela veckan har varit allmänt tung, men idag är jag äntligen ledig, så ska passa på att få lite saker gjorda. Typ städa ur friggebodan, besöka solariet och inhandla ett linne. Andreas har äntligen kommit hem, så på lördag får jag träffa honom. Dock bäst för honom att han ringer mig i kväll, annars får han fett med spö. Jag börjar nästan hyperventilera när jag tänker på det. Ett helt år har min bästa vän varit borta, och nu är han äntligen där han ska vara!
 
Jobbar fredag, söndag och måndag - och på måndag kväll kommer David. Då är jag ledig en vecka och det kommer att bli underbart. Vill bara ha en fjärrkontroll till livet och spola fram.
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp