Lever som förr i tiden

För ett par dagar sedan gick vår kyl och frys sönder. Det är nog först då man inser hur otroligt beroende man är av den där saken. Jag kan bara tänka mig hur jobbigt det var innan kylskåpet uppfanns.Eller då visste man ju inte om något annat så klart att det fungerade, men jag har inte lust att börja bevara grejer med salt och hålla på.

Allt måste ju för fasen vara kylt! Är nu inne på femte dagen utan mjölk och grädde till kaffet, och situationen börjar bli ohållbar.

Jag är helt matt i kroppen av näringsbrist, orsakat av en diet bestående av... vitt bröd med baconost. Det är ungefär det jag har levt på. Allt detta sköljs ned med halvljummet vatten eftersom kranen inte blir så kall, och jag inte kan ha några vattenflaskor i kylen som jag brukar. Och det är så himla svårt att laga mat utan kylskåpsvaror, och om man väl lyckats hitta på något ätbart så måste man laga exakt rätt mängd, eftersom att det inte går att spara det som blir över. Men nu ska jag sluta klaga! Det skulle levereras ny kyl/frys idag mellan 09-13, så inom två timmar bör det vara på plats. Dock måste vi bryta bort några brädor ovanför den gamla kylen för att få plats med den nya, och det känns lite för jobbigt för min smak. David har skola hela dagen, så jag ska försöka flirta lite med installationskillarna och kanske lägga fram en strategiskt och diskret placerad verktygslåda så kanske det ordnar sig.
I've got another confession to make | |
Upp