Ett inlägg om hur synd det är om mig

Get ready for självömkan:
 
 
1. Jag har knappt ätit under dom två senaste veckorna. Först var det för att vi inte hade något kylskåp, och senaste veckan för att jag mått kasst. Jag har varit allmänt trött och haft vågor av illamående av och till den senaste veckan, och varit hållt på att kräkas bara av doften av mat. Jag har inte haft några hungerkänslor alls, utan bara det det där ihållande illamåendet. Inte tillräckligt för att det skulle vara magsjuka eller något sånt, utan bara så att det ligger där och gnager och är jobbigt och hindrar mig från att äta. Om jag lyckades få i mig en banan på en hel dag så var det liksom bra jobbat. Klart att kroppen tar stryk.

2. Har en afteblåsa på insidan av underläppen. För er som inte har haft det så kan jag enbart beskriva det som djävulens påfund, en extremt smärtsam blåsa som konstant irriteras eftersom att den gnuggas mot tänderna varje gång man pratar, sväljer etc. Nu råkar det vara så att det finns en lösning - Oral Medic, som man kan köpa på apoteket. Det är en svindyr liten förpackning med två bomullstopsar fyllda med en svavellösning som typ fräter bort blåsorna och ger en skyddande hinna över blåsan för att skynda på läketiden (som annars är typ 3 veckor) vilket gör att smärtan försvinner på en gång. Jag utsatte mig alltså för den otroligt smärtsamma behandlingen för två dagar sedan, men missade lite av blåsan så det verkade inte. Nu idag gjorde jag en till behandling, grät av smärta, och nu har visserligen blåsan fått sin hinna och det känns ganska avdomnat, men istället är hela högra halvan av inderläppen totalt uppsvullen eftersom att jag misshandlade blåsfan med två behandlingar istället för en. Roligt liv.

3. Vaknade upp i morse och var dunderförkyld. Det lättade under dagen, men nu är jag jätterädd för att bli sjuk. Det är nämligen tentavecka, så alla dessa punkter har ju inte direkt bidragit till att jag har pluggat duktigt och det skulle ju bara vara så typiskt om jag nu skulle ligga däckad i en förkylning resterande dagar innan tentan. Men hey, jag har ju inte varit sjuk på typ en månad SÅ DET ÄR VÄL DAGS IGEN. #livetmedettkasstimmunsystem
 
Jag vill bara känna mig helst frisk, och kunna äta igen! Ska det vara så mycket begärt?Jag har ju hur många goda recept som helst på lager som jag vill testa, men varken förmågan eller lusten att äta något. Bajs på allt, tack och hej.
I've got another confession to make | |
Upp