But first, let me take a toaselfie

Sorry för frånvaron men nu är jag tillbaka!

Det har varit så himla mycket tjorv med tentor hit och dit. Jag hade ju en omtenta i förvaltningsekonomi att göra och pluggade som besatt. Jag levde, tänkte och andades balansräkningar och ekonomistyrningsmodeller och har haft en sådan ångest för den här tentan hela sommaren. Det har gnagt så otroligt mycket på mig. Tentan skulle vara i lördags, och i fredags gick jag av en slump upp till administrationen för att hämta ut den tentan på ämnet som jag gjorde i juni, så att jag skulle kunna öva på frågorna. Det visar sig att jag visst klarat tentan i juni, med god marginal, att skolan har gjort fel och att det är därför det står ett fett underkänt i alla dokument. Jag var så himla förbannad över att jag har behövt oroa mig för det här hela sommaren i onödan, men så jäkla glad att jag är klar med den där skittentan såhär ett år senare.

Nu har i alla fall skolan börjat på nytt igen, och Ledarskap i offentliga organisationer står på schemat. Intressant kurs egentligen, men den hade varit lite mer intressant ifall jag inte behövt betala 700 spänn för en (1) kursbok. EN!!! Sen tillkommer det väl en sisåär tre-fyra böcker till men JAG ÄR JU GJORD AV PENGAR SÅ DET GÅR VÄL BRA.

Såhär såg jag ut i måndags förresten, first day of school. Jag älskar den klänningen över allt annat, men den är så sjuuuuukt tight från midjan och upp över brösten att jag inte kunde ta hela andetag på hela dagen. Att äta var ju bara att glömma, och jag trodde att jag skulle svimma av syrebrist när jag gick upp för några trappor och blev andfådd. Men vi fokuserar på klänningen här va, inte min brist på kondition. Lägg även märke till den extremt obekväma posen för att till varje pris dölja handikapptoaletten i bakgrunden. 

 
I've got another confession to make | |
Upp