Att hålla koll på ekonomin

Hela gårdagen satt jag och David och pysslade med en budget för det närmaste halvåret. Vi hyr ju i andrahand, och det kan hände att vi måste flytta nästa sommar. Eftersom att vi hyr möblerat så äger vi inte en enda möbel, och möbler och eventuella dubbla hyror kostar så det är bara att börja spara. Åh vad jag hoppas att vi får bo kvar till 2016, jag älskar den här lägenheten så himla mycket!

Hur som helst så är vartenda öre planerat för fram till februari, så det blir en riktig utmaning. Jag spenderar ju gärna en hel del pengar på mat eftersom det i stort sett är min enda hobby, men det ska faktiskt bli intressant att se hur mycket jag kan pressa matkostnaderna och ändå laga så god och varierad mat som jag vill. Det positiva med hösten är ju i alla fall att man kan laga en massa billiga och goda grytor och soppor, så något roligt ska jag nog kunna hitta på! Sen känns det ju inte sådär jättekul att jag har mindre fickpengar att röra mig med nu än under gymnasiet, så shoppingdemonen inom mig får jag lägga koppel på! Inget mer okynnesshoppande på eBay, inget mer smink, inga mer klänningar.... nä nu får jag byta ämne, annars kommer jag börja gråta.

On a happier note så ska jag äntligen ta tag i träningen igen! Det har jag visserligen sagt dom senaste två åren och lovat dyrt och heligt att jag ska gå till gymmet i snitt en gång i månaden - men nu menar jag det verkligen! Jag är så himla pepp! David tränar basket på Fysiken 3 gånger i veckan, så tanken är att jag också ska skaffa kort där, och från och med tisdag så ska jag tre gånger i veckan köra kondition medans David spelar, och sen kör vi ett pass styrke tillsammans när han är klar. Jag tror att det blir bra det där! Det ska bli skönt att kunna springa till spårvagnen utan att vilja lägga mig under den när jag kommer fram :) :) :)
Plus att jag knappt kan vänta tills jag blir av med de där extra kilona som lite ofint har placerat sig på min höft.
Det enda positiva med det är att min älskade school-girl-kjol som varit lite för stor innan nu sitter som en smäck!

Dagens look
 
 
 
 
I've got another confession to make | |
Upp