Sommarplaner

Oj då, hehe. Här vardet tomt. Har helt glömt bort att jag har en blogg dom senaste dagarna. Så vad gör jag istället för att blogga då? Solar, pluggar, föreberder för Londonresan och lagar god pasta. Jag fattar inte att jag och syrran åker till London om mindre än en vecka!? Det kommer bli så himla kul! Vi har planerat in en massa roliga saker att göra, och har gångavstånd till typ allt från hotellet så det kommer bli kalas det där.
Sommarvärmen har äntligen kommit nu också *peppar peppar* och termometern visade 27 plusgrader igår. Det är så skönt att kunna sitta på balkongen i värmen och äta frukost och lunch på dagarna.
 
Jag har fått mitt jobbschema nu också för för en del av Juni, och det tjorvade till sig helt och hållet.Det var tänkt att jag skulle vara ledig midsommar och inte börja jobba förrän veckan efter, men nu hade dom blandat ihop mig med någon annan och satt mig att jobba veckan före- och hela midsommarhelgen. Det är så himla surt, för jag hade sett så himla mycket fram emot att fara till Luleå över midsommar, men det gick inte att ändra i schemat nu. Det roliga var att jag precis dagen innan jag fått schemat satt och kollat på resor och tänkte boka, men skjöt upp det till nästa dag istället. Tur var väl det, annars hade jag sumpat 2000 spänn. Är så besviken över det här, men får tänka att det ger lite extra klirr i kassan i alla fall, och det kan verkligen behövas. Vi tänkte nämligen åka till Amsterdam någon gång i juni-juli för att hälsa på Davids kusin Kehli som fått proffskontrakt för ett softbollag där i kring. Jag är så himla stolt över henne, gud vad hon förtjänar det! Och kul att ha henne på lite närmare avstånd än USA också, Europa ftw!
 
Jag och Kehli för någon sommar sedan. Jag skulle möjligtvis kunna vinna pris för stelast leende ever, men strunt i det.
 
I've got another confession to make | |
Upp