Saturday

Vi hade en så himla mysig dag igår! Först promenerade jag och David upp till Skansen Kronan, som är

en gammal försvarsanläggning. Vi köpte med oss lite frukost och fika och hade picknick och pluggade i solen.Efter det gick vi förbi systemet en sväng efter att jag fått intensiva cravings efter vin, och sen mötte vi upp Martin i Nordstan. Vi köpte med oss engångsgrillar, kött och massa goda tillbehör och begav oss till Slottsskogen för att grilla. Så. Jäkla. Gott. Första grillningen för i år och vi njöt så vi skämdes. Men så fort solen gick i moln så blev det iskallt, så då plockade vi med oss vårt pick och pack och promenderade hem till oss istället. Drack kaffe, snackade skit, rökte vattenpipa och drack vin. Jag gjorde det till mitt mission att supa Martin under bordet, men glömde bort att jag alltid förlorar i "bussen" ( <----- effektivaste dryckesspelet om man vill få en karatefylla) och att jag dricker så sällan så jag var lite väl lättpåverkad hehe. Vi kan väl säga att planen backfired.

 
Sen vinglade vi in till stan. Martin skulle ut på fest och jag och min karl gjorde det enda rätta - gick till McDonalds och beställde chili cheese. Vi avslutade kvällen med att se Eurovision på SVT Play (skrek rakt ut när jag tittade på klockan och insåg att vi missat hela programmet på tv) sen sussade vi sött.

Idag drog David upp mig ur sängen kring 13 och tvingade i mig bakismat innan han skulle till jobbet, och nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. Ska försöka hinna städa ikväll också, FÖR VET NI VAD, JAG FYLLER ÅR IMORGON!! :D :D :D
I've got another confession to make | |
Upp