Inte i mitt namn

Idag hade vi det sista seminariet för den här terminen, så nu kan man väl kalla det sommarlov även om tentaperioden är kvar? Så himla skönt, jag känner verkligen hur min hjärna och motivation ger upp totalt sådär i början på maj när det börjar lukta sommar, så det känns skönt att slippa ha skolan hängandes över sig. Nu har jag sisådär två veckor ledigt innan jag börjar jobba så jag ska passa på att njuta så mycket som möjligt.

Och på torsdag åker jag och Anna till London! Jag är så himla pepp, och kommer shoppa tills jag skäms. Idag har jag gjort klart allt småfix, typ skriva ut biljetter och kvitton, växla pengar och allt sånt. Imorgon ska jag städa hela dagen och fixa packningen, och sen kommer Anna till Göteborg på kvällen också sticker vi iväg torsdag morgon. I'M SO EXCITED!

Något som jag inte alls är excited över är ju dock EU-valet. Jag var så himla glad att FI kom in, men blir verkligen illamående över hur stor spridning dom främlingsfientliga partierna har fått i Europa. Förstår ni att franska Front National fick 25% av rösterna? TJUGOFEM PROCENT? Detta högerextrema, rasistiska parti får alltså fler mandat i EU än alla Sveriges partier tillsammans. Och sen att var tioende person av alla som röstade i Sverige röstade på SD... fyfan vad jag är besviken. Fyfan vad jag skäms över er.
I've got another confession to make | |
Upp