Brb, London

Anna kom hit igårkväll och det var så roligt att se henne igen. Vi åt middag och sedan bäddade jag ner henne i min säng med alla gosedjuren. Idag är jag uppe med tuppen och ska packa och fixa lite bankärenden, och sen går planet kl 10.

Ska försöka slänga iväg något inlägg om vi råkar hitta wifi, annars hörs vi igen på måndag.

Taa taa!
I've got another confession to make | | Kommentera |

Inte i mitt namn

Idag hade vi det sista seminariet för den här terminen, så nu kan man väl kalla det sommarlov även om tentaperioden är kvar? Så himla skönt, jag känner verkligen hur min hjärna och motivation ger upp totalt sådär i början på maj när det börjar lukta sommar, så det känns skönt att slippa ha skolan hängandes över sig. Nu har jag sisådär två veckor ledigt innan jag börjar jobba så jag ska passa på att njuta så mycket som möjligt.

Och på torsdag åker jag och Anna till London! Jag är så himla pepp, och kommer shoppa tills jag skäms. Idag har jag gjort klart allt småfix, typ skriva ut biljetter och kvitton, växla pengar och allt sånt. Imorgon ska jag städa hela dagen och fixa packningen, och sen kommer Anna till Göteborg på kvällen också sticker vi iväg torsdag morgon. I'M SO EXCITED!

Något som jag inte alls är excited över är ju dock EU-valet. Jag var så himla glad att FI kom in, men blir verkligen illamående över hur stor spridning dom främlingsfientliga partierna har fått i Europa. Förstår ni att franska Front National fick 25% av rösterna? TJUGOFEM PROCENT? Detta högerextrema, rasistiska parti får alltså fler mandat i EU än alla Sveriges partier tillsammans. Och sen att var tioende person av alla som röstade i Sverige röstade på SD... fyfan vad jag är besviken. Fyfan vad jag skäms över er.
I've got another confession to make | | Kommentera |

Sommarplaner

Oj då, hehe. Här vardet tomt. Har helt glömt bort att jag har en blogg dom senaste dagarna. Så vad gör jag istället för att blogga då? Solar, pluggar, föreberder för Londonresan och lagar god pasta. Jag fattar inte att jag och syrran åker till London om mindre än en vecka!? Det kommer bli så himla kul! Vi har planerat in en massa roliga saker att göra, och har gångavstånd till typ allt från hotellet så det kommer bli kalas det där.
Sommarvärmen har äntligen kommit nu också *peppar peppar* och termometern visade 27 plusgrader igår. Det är så skönt att kunna sitta på balkongen i värmen och äta frukost och lunch på dagarna.
 
Jag har fått mitt jobbschema nu också för för en del av Juni, och det tjorvade till sig helt och hållet.Det var tänkt att jag skulle vara ledig midsommar och inte börja jobba förrän veckan efter, men nu hade dom blandat ihop mig med någon annan och satt mig att jobba veckan före- och hela midsommarhelgen. Det är så himla surt, för jag hade sett så himla mycket fram emot att fara till Luleå över midsommar, men det gick inte att ändra i schemat nu. Det roliga var att jag precis dagen innan jag fått schemat satt och kollat på resor och tänkte boka, men skjöt upp det till nästa dag istället. Tur var väl det, annars hade jag sumpat 2000 spänn. Är så besviken över det här, men får tänka att det ger lite extra klirr i kassan i alla fall, och det kan verkligen behövas. Vi tänkte nämligen åka till Amsterdam någon gång i juni-juli för att hälsa på Davids kusin Kehli som fått proffskontrakt för ett softbollag där i kring. Jag är så himla stolt över henne, gud vad hon förtjänar det! Och kul att ha henne på lite närmare avstånd än USA också, Europa ftw!
 
Jag och Kehli för någon sommar sedan. Jag skulle möjligtvis kunna vinna pris för stelast leende ever, men strunt i det.
 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp