Som en britt på semester

Herre gud, vi sov till halv två idag!? Fick sån ångest när jag vaknade och tittade på klockan, huvva. Men vi var ute hela dagen igår och hade knappt sovit nätterna innan så det var jätteskönt att få sova ut.
Jag for iväg och skrev tentan på morgonen, och det här är nog första gången då jag inte har någon aning om hur det har gått på en tenta. Det var fem frågor sammanlagt, som man kunde få U, G eller VG på. Om man fick G på tre av frågorna så fick man godkännt på tentan, men jag det är ju jättesvårt att försöka gissa hur det gått! Jag är ganska säker på att jag fick G på två av frågorna, och lite halvosäker på två andra, så det beror väl på hur strängt dom rättar dom två sista. Gaah! Men jag ska försöka tränga undan dom tankarna nu och bara njuta av mitt korta lilla sommarlov.

Klippträdgården
 
Efter tentan igår så skyndade jag mig hem och tvingade med mig David ut. Vi packade en ryggsäck full med godsaker och promenerade iväg till Botaniska trädgården. Det är verkligen min favoritplats i hela Göteborg, skulle kunna vara där varje dag alla timmar om dygnet utan att bli less. Typ. Det var superfint väder så vi promenerade bort till Klippträdgården och klättrade upp på berget bakom vattenfallet, till vårat favoritställe. Det finns en massa klippor där som ligger helt avskilt och världens bästa utsikt, så vi la ut vår filt och låg där och solade hela dagen. Olyckligtvis råkade vi somna och när vi vaknade såg vi ut som kräftor båda två, eller som David så fint framförde det - "Du ser ut som en britt på solsemester". Det är nästan så att jag inte vågar gå ut idag haha. Men jag ska ta mod till mig och skynda ut en liten stund i alla fall, så jag kan handla. Vi jag ska nämligen göra Carnitas till middag idag, det bästa som finns!
I've got another confession to make | |
Upp