Skönhetsprodukter to die for!

I London efter ett snabbt besök på Vicorias Secret på där det enda som föll mig i smaken var en parfym - sjukt överskattad butik - så slank vi in i en annan butik på samma gata, Soap & Co. Tur var väl det, för där köpte jag de bästa hudvårdsprodukterna jag någonsin använt.

Den silvriga pumpflaskan till vänster är en peeling gel. Man pumpar ut en pytteliten klick gel i handen och masserar in den i ansiktet. Efter ett tag börjar gelen klumpa ihop sig lite och bilda små.. flagor? Jag kan inte beskriva det med bättre ord, men först trodde jag att det var själva huden som lossnade för det är ungefär så det ser ut, men det är alltså bara gelen. Man fortsätter att massera gelen i ansiktet och efter ett tag så ser man hur dom här små klumparna börjar få en allt mörkare och gråare färg. Det är all smuts från din hud och dina porer! Min hy har aldrig varit renare och jag har aldrig haft färre pormaskar. Man ser verkligen med sina egna ögon hur smutsen liksom sugs upp ur huden och in i gelen. Alla sminkrester och orenheter försvinner lätt som en plätt, vilket även gör att hyn tar upp ansiktskrämen mycket bättre efteråt.

Den guldiga burken till vänster är höger är en saltskrubb för kroppen. Denna testade vi i butiken på våra händer och båda jag och Anna stod bara och stirrade på varandra efteråt och kunde inte fatta hur lena våra händer blev. Vi gick runt hela dagen sen och tog på varandras händer, det gick inte att sluta haha.
Jag använder denna som peeling i duschen innan jag smörjer in mig med b.u.s för att få ett jämnare resultat, eller för att få en jämnare bränna när jag solar. Den funkar även jättebra på torra händer, armbågar, fötter osv. Huden blir verkligen löjligt mjuk efteråt, det är lätt den bästa skrubben jag testat!


Nackdelarna är dessa: produkterna säljs bara i England (vi  köpte i butiken på Bond Street), så passa på om ni är där. Vill också passa på att varna för att butiksbiträdena har en extremt aggressiv säljteknik så det är lätt att bli lurad och att dom snackar på en massa superdyra produkter som inte mäter upp till standarden som utlovas. Det finns inga fasta priser utsatta i butiken utan dom hittar på lite vad som helst. Dessa två produkter ville tjejen vi pratade med först ha 45£ styck för, alltså ca 500:- styck. Vi älskade visserligen produkterna, men aldrig att jag tänker betala 1000 spänn, så viktigt var det inte. Jag köper typ hudprodukter på ÖoB annars liksom. Efter väldigt mycket prutande, trugande och specialerbjudanden hit och dit så fick vi skrubben för 45£ som jag och Anna skulle dela på, och ansiktspeelingen gratis. Det är tydligen väldigt många som klagar på det här med priserna och kvalitén på produkterna och företaget verkar ha fått ett ganska dåligt rykte, men jag tycker att så länge man står på sig och "vet vad man ger sig in i" så är det absolut värt att besöka butiken. Vi provade ju produkterna innan vi köpte, så vi visste vad vi fick. Jag är verkligen supernöjd med köpet!

 
I've got another confession to make, Skönhet | |
Upp