Lullabye for a stormy night

Mår skitdåligt psykiskt nu så kommer nog inte att uppdatera bloggen så mycket tills det har lugnat ner sig. Jag har gått runt som ett vandrande nerv-vrak dom senaste dagarna, och bara sovit någon timma per natt. Stressar upp mig så fruktansvärt mycket över jobbet, får sådana intensiva panikkänslor och vet inte hur jag ska hanterna det. Jag vet att allt kommer ordna sig om några veckor när jag kommer in i allt, men det är så mycket som inte blivit som det sagts från början, och så mycket jag kastas in i som jag absolut inte känner mig redo för. Jag kan knappt fungera som människa när jag kommer hem för paniken tar över. Har en ledig dag idag som jag sett fram emot så mycket, men kan inte slappna av och koppla bort det.

Sen måste jag ändå spendera hela dagen åt att tvätta, städa, handla och fixa en massa, för på måndag kommer en av svärföräldrarnas kompisars barn (?) hit och ska bo här tills på lördag. Stressar ju såklart som fasen över det också, att jag kommer behöva komma hem från jobbet helt slut och bara vilja dö i soffan, men måsta typ vara trevlig hostess och laga middag och sånt.

Och Davids schema är helt crazy så vi kommer bara få kanske 3-4 lediga dagar tillsammans sammanlagt under hela sommaren, så vi kan ju glömma allt vad semester och quality time heter. Så jäkla skit alltihopa.

Vill lägga mig under en sten och komma fram igen någon gång i slutet på augusti.

 
I've got another confession to make | |
#1 - - frida:

Usch sugigt. Du får leka med oss andra istället, vi är nästan lika bra som David, visst??! :))))

Svar: Hihi jadå!! :D
Ida Köhler

#2 - - Helena:

<3 <3 <3

Svar: <3 <3
Ida Köhler

Upp