Tillbaka med ny energi

Nu har det gått två veckor och jag börjar äntligen känna att jag kommer in i rutinerna på avdelningen, i alla fall på den ena. Mår mycket bättre nu, även om det mesta jag vill göra när jag kommer hem är att sova. Jag förstår inte hur folk som jobbar heltid orkar ha ett liv, hobbies och intressen utanför arbetet?! Jag jobbar bara 80% men när jag kommer hem vill jag lägga mig i soffan och titta på TV 12 timmar i sträck, inte typ... gå ut och vara social och träffa människor. Huvva.

Var hemma kring halv tre idag och låg och läste en bok i soffan, men somnade nästan direkt. Nu är jag lite piggare och ska ta mig något att äta och försöka städa lite. David går kväll idag så ska möta honom om ett par timmar, och sen slänga ihop något enkelt till middag. Har lite smått och gott i frysen som vi kanske gör någon sorts plockbricka av och äta framför en serie... kycklingvingar, mozzarellasticks, färskostbollar med jalapenos, och kanske några nuggets med någon god dipp! Har lite goda ostar i kylen som vi måste passa på att äta upp också. Mat man kan äta i soffan är den bästa sortens mat!
 
 
I've got another confession to make | | Kommentera |

Lullabye for a stormy night

Mår skitdåligt psykiskt nu så kommer nog inte att uppdatera bloggen så mycket tills det har lugnat ner sig. Jag har gått runt som ett vandrande nerv-vrak dom senaste dagarna, och bara sovit någon timma per natt. Stressar upp mig så fruktansvärt mycket över jobbet, får sådana intensiva panikkänslor och vet inte hur jag ska hanterna det. Jag vet att allt kommer ordna sig om några veckor när jag kommer in i allt, men det är så mycket som inte blivit som det sagts från början, och så mycket jag kastas in i som jag absolut inte känner mig redo för. Jag kan knappt fungera som människa när jag kommer hem för paniken tar över. Har en ledig dag idag som jag sett fram emot så mycket, men kan inte slappna av och koppla bort det.

Sen måste jag ändå spendera hela dagen åt att tvätta, städa, handla och fixa en massa, för på måndag kommer en av svärföräldrarnas kompisars barn (?) hit och ska bo här tills på lördag. Stressar ju såklart som fasen över det också, att jag kommer behöva komma hem från jobbet helt slut och bara vilja dö i soffan, men måsta typ vara trevlig hostess och laga middag och sånt.

Och Davids schema är helt crazy så vi kommer bara få kanske 3-4 lediga dagar tillsammans sammanlagt under hela sommaren, så vi kan ju glömma allt vad semester och quality time heter. Så jäkla skit alltihopa.

Vill lägga mig under en sten och komma fram igen någon gång i slutet på augusti.

 

Jag behöver min skönhetssömn

Herre gud, natten till måndag sov jag inte en enda minut. Låg vaken och vred och vände på mig och kunde inte somna för allt i världen. Var fullkomligt död hela dagen och det är ett mirakel att jag klarade av att hålla mig vaken på jobbet. Kände mig verkligen sjuk av sömnbrist när jag kom hem, darrade och skakade om vart annat. Sent på kvällen lyckades jag somna igen, och nu idag känner jag mig mycket bättre. Jobbar 15 - 22.15 idag så jag fick mig lite sovmorgon i alla fall. Nu ska jag göra i ordning lite lunch och en matlåda och försöka hinna slappa lite. Jag jobbar på en dubbelavdelning och ska vara på andra sidan idag, så det blir spännande. Nytt folk! Men än så länge känns det bra, bara ovant att gå från att vara ledig hela tiden till att behöva lägga sig i tid och vara uppbokad hela tiden. Men mitt schema för sommaren ser helt okej så det ska nog ordna sig :)
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp