Russian roulette med Cocillana

Idag mår jag mycket bättre. Jag var förbi vårdcentralen igår och fick Cocillana utskrivet för hostan, och skillnaden är verkligen som natt och dag! Igårkväll hade jag fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen av all hostan, huvva. Det "roliga" med Cocillana dock är att 5 ml är den optimala dosen för mig. Och när jag säger optimal så menar jag den enda dosen för mig. Skillnaden mellan 5 ml och typ 7 ml är att vid 5 ml så mår jag tipptopp och svävar på moln, och vid 7 ml så ligger jag och vrider mig i plågor och spyr som en gris i flera timmar eftersom att jag är känslig för morfinet.

:)))))))

Det som gör det hela ytterligare lite mer spännande är att jag inte äger något kärl som mäter 5 ml, så jag får köra på ögonmått varje gång

Spänning i vardagen  :)))))))
 
Idag har jag i alla fall varit och handlat, och städat och pysslat i lägenheten. Njuter av småsaker som att till exempel kunna till toaletten istället för att behöva krypa pga svaghet. Å andra sidan så har nu David blivit sjuk istället haha, jag lyckas alltid smitta honom. Om en halvtimme ska jag åka och möta honom efter sitt jobb och sen ska vi laga ihop någon god middag. Jag tänker mig någon sorts wrap med kyckling, libabröd, avokado, mango, rödlök och lite sallad och någon god sås. Imorgon ska jag göra ett nytt försök med att laga falafel också. Jag gjorde det för någon månad sedan, men min sketna kökstermometer som jag använder för att kolla hur varm frityroljan är visar bara upp till 140 grader, så eftersom att temperaturen ska upp till 180 så får man chansa lite där på slutet. Sist slutade det med att falaflarna blev mörkbruna och brända utanpå, och degiga och inte alls tillagade innuti. Av hela satsen kanske vi fick 4 stycken som gick att äta haha, men dom som blev goda blev verkligen supergoda så jag ska hålla bättre koll den här gången. Jag får testfritera en och se hur det blir, och i värsta fall får jag väl köra resten i stekpannan eller ugnen. Eller så ger jag bara upp och köper en fritös som normalt folk.

Såhär fab var jag förresten när jag och David firade vår årsdag förra veckan.
Irrelevant tänker ni nu, men HA! Tji fick ni, för jag har nämligen burit samma tjusiga klänning idag. Det var bara det jag ville säga, HEJ DÅ.
 
I've got another confession to make | |
Upp