Envis förkylning

Jag har gått runt och varit frisk ena dagen och sjuk andra dagen med feber, snor och hosta om vart annat i två veckor nu, det är så otroligt störigt! Just get it over with! Har varit ledig nu i två dagar och då har det kännts bra, men nu när jag ska jobba helgen så känns det sämst igen, med en vidrig hosta som har har börjat smyga sig på. Hoppas det inte bryter ut ordentligt, för då kommer jag gå runt och hosta i tre månader efteråt, det blir alltid så för mig.

Både D och jag går kväll idag så vi kunde ta oss en skön sovmorgon i alla fall, och bara ligga och mysa i sängen. Sova inlindade i varandra, panna mot panna. Det bästa som finns! I och med att vi är så vana att spendera all tid tillsammans - under terminerna har vi så få lektioner att vi mest går hemma med varandra, dygnet runt - så blir det så extra härligt att ses när man kommer hem från jobbet på kvällarna och har hunnit sakna varandra hela dagen. Då vill man bara kramas, hihi.
 
Han har hunnit åka iväg till jobbet nu, så jag sitter och pressar i mig vitaminer och ingefärste och hoppas på mirakel, men jag har bara ett 5-timmars pass idag så det ska nog gå bra. Hoppas jag.
I've got another confession to make | |
Upp