Det känns som att det alltid har varit vi

Livet flyter på och vädret är äntligen på min sida. 30 grader har termometern visat dom senaste dagarna. Äntligen kanske jag ska kunna bli lite brun. Igår efter jobbet tog vi vårt pick och pack och åkte ut till Saltholmen men några vänner. Vi låg och solade på klipporna och hade det gott, och jag vågade till och med bada! Men det var så äcklig botten full med alger så det var otänkbart att sätta ner fötterna. Jag har inte sett havet sedan jag flyttade från Luleå för ett och ett halvt år sedan, och då var det vinter så vi kan väl säga två år. Det var så himla fint!
 
Nu är jag ledig fredag, lördag och söndag och tre lediga dagar känns som en dröm! David slutar 16, så efter det ska vi ha datenight. Vi hade nämligen vår årsdag i tisdags men eftersom att båda jobbade så skjöt vi upp firandet till idag. Vi ska gå till P.C där vi träffades första gången, och äta natchotallrik som jag tjuvsmakade från honom den kvällen, och sen på bio. Iiiih det ska bli så mysigt! Är det ens några bra filmer som går på bio nu? Jag var lite sugen på Förr eller senare exploderar jag, så hoppas att David vill se den med. Två år har vi varit tillsammans nu, jag  och min lilla smurf. Det känns så himla lite. Vi träffades ju ett år innan det, men det känns som om det alltid har varit han och jag <3
 
Jag ska gå och sätta på en kopp kaffe nu och se senaste avsnittet av Pretty little liars, och sen läsa lite bok i solen på balkongen. Det låter la gött! Som göteborgarna säger. 
 
Saltholmen
I've got another confession to make | |
#1 - - Martina:

Jag rekommenderar Förr eller senare exploderar jag! Jag såg den förra helgen med ett gäng kompisar och den var verkligen jättebra. Ingen typiskt tjejfilm utan den har bra och sarkastisk humor, allvarlig, realistisk och slutade fint.
Jätteduktiga skådisar med, så jag rekommenderar den :) värt pengarna och lite till.

Svar: Jag hade verkligen velat se den, men David var inte så sugen. Vi bestämde oss för att se Bad Neighbours istället, men den var trasig sen, så det slutade med att vi fick se Maleficent och fick hela biosalongen för oss själva hihi
Ida Köhler

Upp