Vill man vara fin får man lida pin, och det enda kaffetips du någonsin kommer att behöva

Jahapp, det här med att jag prompt skulle gå och sola solarie igår. Fåfänga straffar sig, I tell you!
Tydligen var just det lilla båset som jag valde ett bås med typ dubbelt så starka rör (såg jag på en skylt när jag var färdig) och ja.. ni kan ju gissa hur det gick.
Jag märkte ingenting alls förrän jag kom hem, slängde av mig byxorna (som sig bör) och kliade mig lite på låret. Skrek till och rusade till spegeln för att kolla, och ser att jag är liksom randigt illröd över mest rumpan, men även upp mot ryggen och skuldrorna. Jag är bara röd på baksidan av kroppen, och det ser så himla lustigt ut! Skrikröd på "sidorna" av skinkorna och kritvit i mitten av rumpan och upp till nacken. Snyggt! Det är nästan så att jag vill ta bild, men vill inte heller rumpchocka er, så låter bli.

Idag jobbar jag 14 - 22.15, så om en stund ska jag göra i ordning lite lunch. Just nu sitter jag och dricker morgonkaffet, och nu ska ni få ta del av kunskap som kommer att förändra ert liv:

KAFFE TIPS!
- När du ska brygga ditt kaffe, blanda i ca 1 tsk mortlad kardemumma per 4 koppar i kaffepulvret. Det är himmelskt! Förut köpte jag alltid färdigmalet kardemummakaffe på Thé-Shoppen i Luleå, och det går säkert att köpa lite överallt på olika te- och kaffeshoppar om man är sugen. Har för mig att Indiska har en variant också, men det är ju så smidigt att göra själv.

När vi åker till Torneå i Finland brukar jag alltid köpa på mig en sisådär 20 stycken rör med färdigmortlad kardemumma och ta med hem, men har faktiskt inte sett något liknande i Sverige. Synd, för det är ju så smidigt!
I've got another confession to make | |
#1 - - Helena:

åååh, bra kaffetips! ^^ Har aldrig provat kardemummakaffe ju! :O

Svar: HAR DU INTE!? Hädelse! Haha nej men det är JÄTTEGOTT, och hasselnötskaffe är också en hit! :D Ska bjuda dig på det någon dag! <3
Ida Köhler

#2 - - Helena:

Lol XD hädelse indeeed :O Kan tänka mig det ja, låter helt underbart! :D Naaw, söt du är! <3 <3

Upp