Mitt jobb är bästa jobbet

Oj vad länge sen det var jag kikade in här! Min sista jobbvecka slutade i söndags, och jag fick en del långa pass där på slutet så har verkligen inte haft någon ork. Men gud vad jag kommer sakna mitt jobb, jag började till och med lipa när personalen skulle säga hejdå till mig, för att alla var så fina. Det är världens bästa känsla - att känna sig så uppskattad. Men jag ska faktiskt fortsätta vikariera där under året, så jag säger inte hejdå, utan på återseende.

Om en stund ska jag börja göra mig i ordning och fara in till stan för att möta Helena. Jag tror bara att vi har setts en gång under sommaren? SKANDAL! Så nu passar det verkligen bra med långfika och lite shopping. Precis vad jag behöver! Imorgon ska jag nämligen hitta på bus, men det får vara hemligt tills imorgon.
Nu ska jag gå igenom klädkassen som jag fick med mig hem av Lisa igår. Det här med att byta kläder med varandra är verkligen världens bästa grej! Har så sjukt mycket nytt och fint i garderoben nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till, vill ha på mig allt samtidigt!Såhär söt var David och såhär schleten var jag när jag våldgästade D's after work med sina kollegor igårkväll. Cute.
 
I've got another confession to make | |
Upp