När man minst behöver det

När jag är klar med den här tentan ska jag bränna böckerna och dansa lyckligt. Det enda jag gör är att vara på biblioteket hela dagarna, komma hem och äta, sova, och fara tillbaka till biblioteket igen. Jag ska sova så sjuuuukt länge på lördag morgon sen!
 
Jag fick ingenting vettigt gjort efter klockan 13 igår kändes det som, delvis för att jag fick ett samtal med uppmaning om ett beslut som inte var så lätt att ta ställning till. Vi hyr ju i andra hand nu, en liten etta, och i alla fall jag har alltid drömt om större. Nu finns det en fräsch liten tvåa ledig som är vår om vi vill ha den, men samtidigt har vi även (till 99 procents säkerhet) fått förlängt minst ett år på vårt andrahandskontrakt. Och truth is att även om det är litet och trångt med ett kök som driver mig till vansinne så känns det verkligen som vårt hem, vårt första egna lilla hem. Vi hade även gått back väldigt mycket ekonomiskt om vi skulle ta den här tvåan nu, istället för att isåfall vänta och kanske söka nytt till sommaren ifall vi skulle råka lessna här. Men samtidigt så hade det ju varit så himla skönt med lite större, och om vi sen mot förmodan får ett samtal nästa vecka om att vi faktiskt inte fått förlängt och måste vara utflyttade i slutet på december - då kommer... well, min psykisa hälsa kommer inte att må så bra då, och då har vi ingenstans att bo. Så det blev lite jobbigt igår.
 
Men idag har jag faktiskt inget annat val än att gaska upp mig och skriva klart dom där jäkla uppgifterna. Usch. Mot biblioteket!
I've got another confession to make | | En kommentar |

God morgon


Inte särskilt pigg tjej här inte! Usch vad jag hatar att stiga upp tidigt, men måste man så måste man. Jag och två klasskompisar satt i biblioteket hela dagen igår och skrev på hemtentan, och planerna ser likadana ut idag. Säkert resten av veckan med. Problemet är bara att man måste vara där klockan åtta, annars blir alla bord upptagna direkt. Men det är himla skönt ändå, att kunna att jag har arbetat produktivt före klockan tolv! Det händer inte varje dag! ;) Så igår fick jag nästan klart en fråga, det hade absolut inte hänt om jag suttit hemma. 1 down, 2 to go!
 
 
 
I've got another confession to make | | 6 kommentarer |

Demokrati och välfärd

Är instäng i en liten plugg-bubbla och så kommer det förbli hela veckan. Morgondagen kommer jag spendera på biblioteket med några klasskompisar, och på eftermiddagen och kvällen ska jag och Lisa sola och färga hennes hår. Det blir bra!
 
Hann i alla fall med en sväng till Kvibergs marknad för att trycka i oss vad jag insisterar på är Göteborgs godaste och billigaste kycklingkebab, och sedan förbi polisstationen för att fixa kopia på anmälan till försäkringsbolaget. Ska skicka in allt imorgon så jag kan få lite klirr i kassan någon gång. Är i desperat behov av nya glasögon, så tror jag fixar det nästa helg istället för att vänta, det är ju som bra om jag kan så något. Gillar inte att ha linser, även om det ser mycket snyggare ut. Varför ska jag vara så fåfäng för! Äsch, nu har jag pluggat så huvudet bara snurrar, så vi ska slå senaste säsongen av Big Bang Theory och mysa lite.

En sensuell godnattpuss från mig och hjärtat!

 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp