Jag fick i alla fall lite extra sovmorgon

Klockan ringde 06:00 och jag rusade upp ur sängen. Slog på ugnen och tog fram sconesdeg som jag gjort klart igår kväll. La in sconesen i ugnen, klädde på mig och sminkade mig, dukade upp frukosten och åt. Försökte väcka David och kollade under tiden lite snabbt på mitt schema för att se vilken tid jag skulle sluta idag. Bra gjort av mig, för då ser jag nämligen att jag börjar 13:00 idag.
 
Kan vi bara ta några sekunder och låta det sjunka in tack
 
06:00 hade jag tvingat mig upp. Sagt nej till festligheter på lördag kväll eftersom jag skulle upp så tidigt. Förstör hela min lediga lördagskväll genom att gå och lägga mig klockan tio eftersom jag vill vara utvilad på jobbet. Också börjar jag inte förrän 13:00.
 
Jag hade kunnat vara uppe JÄTTESENT och sova JÄTTELÄNGE!!!!!!
 
Sen hade jag även planerat att göra en massa matlådor idag och äntligen laga köttfärssås som jag varit sugen på hur länge som helst, men det får bli en annan dag eftersom att jag nu jobbar till 22.00. Då måste jag alltså gå och lägga mig i stort sett direkt jag kommer hem eftersom jag dagen därpå ska upp 06.00 igen. Kul liv! Men på måndag ska jag i alla fall jag och Maja hem till Lisa och ha en välbehövd tjejkväll igen, och på tisdag är jag ledig. Men jag och David kommer gå om varandra totalt hur länge som helst nu känns det som. Idag slutar han 15 och jag 22, imorgon är han ledig men då jobbar jag 7:30 till 16 och sedan ska jag direkt iväg till Lisa, och på tisdag när JAG är ledig så jobbar han 9 till 19. Puh! Ska bli skönt när plugget börjar igen sen så vi får vara lite "lediga" ;) Ouff, på tal om plugg - påminn mig att jag måste börja ta tag i kurslitteraturen typ NU NU NU! Eller ja, på tisdag.
I've got another confession to make | | Kommentera |

Till hösten // Ebay-tips

Är det för tidigt att börja tänka på höstmode nu? Konstigt nog är det det enda jag gör. Kanske för att jag vet att jag kommer att jobba hela sommaren och inte hinna ha på mig något snyggt att visa upp innan det börjar bli kallt igen?
 
Hur som helst så är min höstkappa inne på sin sista refräng och jag ångrade ju mig som fasen att jag inte köpte med mig några söta kappor från Hong Kong, men nu hittade jag en som föll mig i smaken perfekt! Ljus och trevlig, men ändå varm. Tycker det är så tråkigt att alla går runt i exakt samma svarta skinnjackor och samma svarta kappor så fort det blir höst. Och sen kommer dom svarta täckjackorna till vintern. Tänkte bryta liiiite mot det i år i alla fall, så nu blir det vit/cremefärgad kappa. Tänkte matcha med någon färgglad axelremsväska.
 
Skulle ha kostat 3-400 men jag vann den på auktion för 163 kr. Ebay såklart! Har spanat på en beige kappa också, kan hända att jag klickar hem den om några månader...
 
 
 
I've got another confession to make, Mode & Shopping | billigt, ebay, höst, kappa, mode, shopping, tips, vita | | Kommentera |

Bildbomb

Lite bilder från när Evelina var här. Kan hända att hon har liiite bättre kamera än mig...
Hade Lisa över på middag och det bjöds på Carnitas med mango & habanerosalsa och guacamole.
 

Ny tavla och lite nytt i soffan även om allt var huller om buller för tillfället
 

Ny klocka


Vi plockade bort den stora röda tavlan och satte dit ny tavla + stol. Blev mycket ljusare och luftigare i rummet!
Jordgubbstårta på midsommardagen
 
 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp