JAG ÄR ENSAM OCH HAR INGA VÄNNER

När pojkvännen är borta dansar råttorna på bordet.
Nä, skoja ba, dom ser Miley Cyrus-filmer och äter Banoffee pie.

Har spenderat lite kvalitetstid med fina Martina idag. Var och shoppade lite (eller ja, jag tittade på när hon shoppade) och sedan gjorde vi middag och bakade här hemma. David gick ut med sina kompisar så vi körde lite tjejkväll här.
Saknar att ha mina kompisar i Luleå att ringa när man behöver shoppingsällskap eller vill snacka skit över en kopp kaffe (eller några glas vin för den delen). Det är det enda jag saknar här, en vänskapskrets, men det kommer väl med tiden antar jag. David är min bästa vän här och vi sitter i stort sett ihop vid höften, men det är ju kul med lite östrogen också. Annars har jag ju Davids kompisar också som jag snyltar på, men... dom vill ju inte se Miley Cyrus-filmer...
I've got another confession to make | | Kommentera |

Det enda jag ogillar mer än grupparbeten är att stiga upp tidigt

Hej på er! Vi har lallat på här i ett par dagar nu, och imorgon är det dags för min älskade lillasyster att åka hem. Igår var vi på Pizza Mums och åt deras pizza som vunnit pizza-SM. Mozzarella, souvas, smörstekta kantareller och pepparrotskräm. Kändes som en riktig norrlandspizza haha, men jättegod var den!
Idag hade vi tänkt gå till Universeum, men vi blev snåla så istället blev det lite shopping åt syrran i Frölunda torg. Hittade lite fina kläder åt David också :) Sedan gick vi hem och såg Les Miserables, och sedan blev det middag. Gjorde en likande köttfärswook som för någon dag sedan, men istället för nudlar så åt vi det i liba-bröd med lite isbergssallad och naturell yoghurt. Det blev som en lite annorlunda och orientalisk version av Tacos, vilket passade mig perfekt eftersom jag är lite less på just den där taco-smaken.

Jag har en föreläsning imorgon 8.00 - 10.00 och det känns helt värdelöst att stiga upp så okristligt tidigt för bara två timmar, så jag hade verkligen hoppats på att jag hade kunnat skippa den, men fick höra att föreläsaren skulle gå igenom någon gruppuppgift som vi skulle börja med (NEJ! NEJ! NEJ! NEJ!) så då är det ju bäst att vara där. Mitt i-lands problem är dock att mitt favoritprogram håller på till ett på natten så eftersom att jag vägrar att missa det så kommer jag inte i säng förrän.. sent. Också måste jag upp klockan sju på morgonen sen, och jag är INTE en morgonmänniska. Alltså jag skojar inte nu, men om jag stiger upp före klockan tolv så måste jag ta en powernap på eftermiddagen för att orka med dagen. Så illa är det. Gaah, men det är väl bara att bita ihop då. Efter imorgon så har jag en hel veckas "ledigt" utan föreläsningar. Måste ju fortfarande plugga hemma, men ändå! Skönt att få sovmorgon ;)
 
Mina två favoritpersoner som gosat ihop sig framför Les Miserables.
I've got another confession to make | | En kommentar |

Söndag

Gaah, David skulle upp till skolan och lyckades väcka både mig och Anna, så nu är jag uppe alldeles för tidigt.
Igår åkte vi ut till Kviberg och introducerade Anna för Göteborgs (och kanske Sveriges?) godaste kycklingkebab. Stod och frös där ett tag och sedan for vi vidare till ett jättemysigt fik som vi hittade på en bakgata. Haha lätt mitt nya favoritställe. När vi kom hem lagade vi fläskytterfilé med katsu sauce, smörstekta haricote vertes och klyftpotatis, och sedan spenderade vi resten av kvällen med att sitta runt köksbordet och spela spel som en enda liten lycklig familj, Vi hade det så trevligt så!

Idag ska jag och Anna ta oss en shoppingdag och till middag hade vi tänkt äta på Pizza Mums som vann Pizza-SM 2010. Det blir spännande!
 


 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp