Sämsta filmen att se innan resa

Stressen! Har hunnit flippa på David typ hundra gånger redan - jag klarar inte av sånt här! Sent igårkväll kom vi på att vi var tvungna att deklarera akut innan vi for, så nu idag har vi sprungit fram och tillbaka till banken och Hemköp och Lidl och det lär nog hinna bli några rundor till. Och såklart var det extra lång kö på banken för två ur personalen var sjuka! Orkar inteeee. Men nu är det gjort i alla fall.

Såg även att en av mina favoritklänningar var full med små rynkor efter att ha legat inknölad längst in i garderoben, och jag har inget strykjärn. Så jag hängde upp den inne i duschkabinen, riktade duschmunstycket åt andra hållet och slog på högsta värmen. Vattnet hann rinna och strila i kanske fem minuter och sen var klänningen som ny! Ånga is the shit.
 
Andra orsaker till stress just nu:
- Kurslitteratur som vi beställde hem och skulle ha med på resan skulle ha kommit fram igår men har fortfarande inte kommit.
- Mitt nagellack flagnar redan.
- Jag vet inte vilka kläder jag ska flyga i.
- David har inga badbyxor.
- Måste städa.
- Måste diska.
- Kommer solkrämen räcka?
- Tänk om inte vår transfer inte är på flygplatsen när vi landar?
- Tänk om vi blir rånade/våldtagna/kidnappade/drogade och sålda som sexslavar?
 
Fan, måste sluta kolla på Taken-filmerna.
I've got another confession to make | | Kommentera |

Ebay

Kommer ni ihåg kappan jag beställde från Ebay för ett tag sedan? Eller ja, det jag trodde var en kappa. Om kappan på bilden är trendig och chic så fick jag hem den fula kusinen från landet. Jag var helt inställd på att det skulle vara lite trenchcoat-liknande material, men tji fick jag. Det första som hände när jag öppnade paketet var att jag konstaterade att det alltså inte var ett plagg som jag kommer kunna använda för att värma mig med. "Spring jacket" i alla ära, men vår i Hong Kong är lite varmare än vår i Göteborg. Det är ett väldigt lustigt material som jag inte har sett förut så det är lite svårt att beskriva, men det är ingen som helst "spänst" i det som det ser ut att vara på bilderna, utan det var otroligt tunt och sladdrigt och plagget hänger liksom runt kroppen som en död fisk. Inte det minsta glamoröst. Det var den andra saken jag märkte - när jag tog på mig den alltså. Jag ser ut som en Jedi. Usch, kommer inte att kunna ha på mig den bland folk. Det ser mer ut som en trött morgonrock eller sladdrig kofta.
 
Men jag ska inte klaga, den var ju faktiskt jättebillig, och den hade ju kunnat vara snygg och i så fall hade det varit värt det ;) Men jag tror helt enkelt att det inte riktigt är samma kappa som jag fått som är på bilden, utan att den dom sålde var en "kopia" och dom bara använde bilden som reklam. Märkte samma sak när jag beställde en sjal - den är en fulare version än bilden som användes för att sälja den, men den går fortfarande att använda och är ändå relativt snygg, så det funkar. Men det får man väl kanske se upp lite med på Ebay, se till att läs igenom allt innan ni klickar hem det. Nu stod det ingenting just på dom här sakerna som jag beställde, men på en sjal som jag var på väg att beställa skrollade jag ner lite på infosidan, och då såg man att sjalen som dom sålde och som man skulle få hem inte alls var likadan som den stora böljande sjalen med blommönstret på bilden. "Liknande", men inte samma. Kortare, sämre material och konstiga färger. Men just det där med "liknande" produkter är det som sagt lätt att bli lite lurad på, så kolla noga. Annars är Ebay bäst!

Inte lika snygg i verkligheten...

Freshy

Goddagens! Jag har varit himla produktiv idag faktiskt. Först föreläsning 8 -10 i förvaltningsekonomi, och sedan bar det iväg till Frölunda Torg för att göra lite ärenden. Gick till biblioteket och skrev ut flygbiljetterna, in på Forex och växla pengar, och lite sådana saker. For hem och gosade lite med David, och sedan iväg igen. Gick och solade en sista gång, och sedan till torget igen för lite sista-minuten shopping. En stor sjal att ha på stranden, en strandväska (eller man kanske inte ska kalla det väska, det var en stor ekologisk tygpåse från H&M) och en ögonbrynspenna haha. Hem igen, och sedan när vi inte kunde komma på vad vi skulle äta till middag så återvände vi igen till torget för att köpa varmkorv i kiosken.
 
A dinner for champions!
 
Nu sitter jag och ser på Hela England Bakar och målar naglarna. Fint värre! Men tyckte både fingernaglarna och fossingarna kunde få sig en fin och somrig färg. Det var omöjligt att fånga färgen på bild såhär i kvällsmörkret och mina korta små naglar och halvtrasiga nagelband var inte så fotogeniska, så ni får en tråkig produktbild från Google istället. Men det funkar ju det med.
 
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp