BRB, Kina

Sådär ja, nu är allt packat och om några timmar går flyget till Stockholm. Ska möta upp och luncha med en gammal vän, och sedan spenderar jag kvällen och natten hos fina moster. Tidigt imorgon fortsätter färden mot Helsingfors för att sedan dra vidare till Kina.

Vi landar i Chongqing, och åker direkt vidare till Hainan (farväl sömn och mentalt välmående mvh Jetlag) för att sola och bada i några dagar. Den 24e åker vi vidare till Hong Kong för att fira jul och spenderar några dagar med sightseeing och shopping (gissa vilken del jag ser mest fram emot?) och efter det åker vi till Guangzhou och stannar där i sisådär en och en halv vecka. Sedan några nätter i Chongqing igen innan hemfärd den 8e januari. It's going to be legen... wait for it... dary!
 
Ska försöka uppdatera här lite då och då beroende på hur tillgången ser ut på internetcaféer, annars hörs vi om 3 veckor!

Det var omöjligt att ta en seriös bild, men ville bara visa hur fab mitt hår är idag. Och om planet kraschar så är det här den sista bilden som tagits på mig.
I've got another confession to make | | Kommentera |

Crazy dog is crazy

Hahahah älskar den här hunden!

Mormors nya bästa vän

Har varit hos mormor hela dagen och tjattrat. Plundrat hennes medicinskåp inför resan och slått in Davids julklapp. Höll dock på att bli livrädd när jag kom in till henne först och såg henne hålla i ett enormt fiskhuvud som hon pratade med på babyspråk. "Nå men du din lilla rackare, inte försöker du väl bita mig!?" Jag tror att mormor är för ensam...

 
Davids omsorgsfullt inslagna julklapp!
I've got another confession to make | | Kommentera |
Upp