Sagan om ELBATROFMOC



Så länge människan har levat har det funnits ondska. Det har funnits hemskheter och lidande. Död och förruttnelse. Sedan finns det ursprunget av allt detta. Usprunget av ondskan. Hans namn är... *konstpaus*... Elbatrofmoc
Mår du dåligt? Har du ont? Drömmer du mardrömmar? Känns det som om ditt hjärta har brustit? Går livet åt helvete? Allt detta är näring som föder Elbatrofmoc. Ditt lidande är hans njutning.
I sitt rike, platsen dit själen kommer för att dö, styr Elbatrofmoc med järnhand. Eller hand och hand, den är mer känd som "fist of death".  Han suger livet, ljuset och hoppet ur dig. Nästan som en dementor, men mycket coolare. Till sin hjälp har han sina tjänare, redo att lyda sin herres minsta vink. Medlemmar i dödspatrullen med en enda uppgift: Att förgöra allt i sin väg.  Att utplåna allt som är gott. Att brutalt ta livet av skratt, glädje, lycka och hundvalpar. De går under namnet "Death tigers".

Tillsammans tänker de ta över världen. Sprida skräck i mänskligheten. Och äta din själ.
Ida tänker & some crazy shit | |
#1 - - V:

Alltså jag mår sjukt illa av att se den där äckliga varelsen! :(( tänk om man skulle ha en sådan under sängen!! T_T USCH! haha.

#2 - - V:

MYSIGT! jag kommer aldrig kunna sova ikväll! :(((

Upp