Updt fanparty

Sitter och häckar på THF för att få info om Fanpartyt. Insläppet började 17.00, och det verkar rätt kaosartat. Hela natten hade fans stått utanför deras hus och försökt ta sig in, och det har varit översvämmat med polis. Det är 500 biljetter som är utdelade, men minst lika många där som är utan biljetter och försöker ta sig in ändå, och som har gett sig fan på att lyckas - med våld om det så krävs. Jättehemskt att det ska bli så. Det är tre eller fyra pers från THF som skickar sms och uppdaterar oss, och folk från den amerikanske fansiten som oxå smsar. Tydligen är det massa röda lampor, och stället ser ut som en porrklubb. Tom's idé kanske?
Hela kvällen kommer troligtvis gå åt köande, då man först ska bli insläppt, och sedan köa till signering. 500 pers liksom. Lär ju ta ett tag. Fast sen skulle det ju bli något uppträdande också :-) Enligt ryktena så får även alla gästerna ett exemplar av Caught on camera dvdn, som då antagligen blir signerade. Åwh jag vill också! Men blir ändå så upprörd över att fansen beter sig så illa. Varför skulle dom vilja anordna något sånt här igen om det bara blir kaos? Om dom måste ta till så mycket poliser och vaktstyrkor? Och att fansen inte ens kan hålla sig borta från deras hus? Så jävla respektlöst. Att dom ska behöva ringa polisen för att få bort fansen från deras privata egendom? Usch. Det går för långt.

Nu hade i alla fall signeringen börjat, och folk har börjat få autografer.. uppdateringar kommer varje minut på THF, och sidorna i forumet bara ökar. Hahah dom hade tydligen fått redbull också.. tyspiskt TH tycker jag! xD åh vad jag hade velat vara där!
Fast det har gått en och en halv timme sedan insläppet började nu, och inte ens hälften är inne än. Lär ta 1-2 timmar till innan alla har skeppats vidare till festlokalen med all musik och fått autografer. Sen blir väll uppträdandet. Iiiih, tänk om dom spelar en av deras nya låtar, och dessa fans blir dom första som för höra? Neeej, det vore ju taskigt..

Nej nu måste jag slita mig.. annars kommer jag sitta här och skriva uppdateringar hela kvällen. Nöjer mig med att sammanfatta: Jag är glad över att TH tar sig tid att göra något sånt här för sina fans och liksom umgås med dom, men är otroligt besviken över att vissa fans inte kan behärska sig. Hur som helst så kommer det säkert att bli en toppenkväll.

Update:
Allt verkar gå rätt lugnt, kön rör sig sakta eller inte alls, och det är bra stämmning mellan fansen. Man får fota sig med killarna också! :D Kul att allt har lugnat ner sig lite nu :)

Update:
Caught on Camera visas på en big screen TV! Officiella releasen är egentligen 8 december.. men aja. Lyllos!
I've got another confession to make | |
Upp